Головна Новини Суспільство події Бомбардування пологового будинку та дитячої лікарні у Маріуполі: відомо, хто постраждав
commentss НОВИНИ Всі новини

Бомбардування пологового будинку та дитячої лікарні у Маріуполі: відомо, хто постраждав

За попередніми даними, загиблих немає

9 березня 2022, 23:05 comments1380
Поділіться публікацією:

В Маріуполі   під авіаудар агресора 9 березня  потрапили дві медичні установи:дитяча лікарня та пологовий будинок.  Постраждали 17 городян, жертв нема. Про це проінформував  керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в ефірі телемарафону.

 Бомбардування пологового будинку та дитячої лікарні у Маріуполі: відомо, хто постраждав

Обстріл пологового будинку і лікарні в Маріуполі (скріншот з відео - t.me/mariupolrada)

За його словами, зараз підтверджені 17 поранених з-поміж медиків та майбутніх мам. Жертв серед дітей немає. По загиблим, так само цифри спинились поки  на нулі.

Посадовець зробив уточнення, що сьогоднішній авіаналіт було здійснено під час того, коли  в місті було встановлено режим тиші, який, зокрема, було підтверджено  і  представниками російської сторін, для  організації та роботи в Маріуполі  гуманітарних коридорів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти завдали авіаудару по дитячій лікарні в Маріуполі. Окупанти вкотре обстріляли мирних жителів Маріуполя. Геращенко повідомив, що російські окупаційні війська скинули кілька бомб на дитячу лікарню. Руйнування колосальні. Корпус медичного закладу, де ще недавно лікувалися діти, повністю зруйнований. Інформація про постраждалих дітей уточнюється. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти обстріляли центр Маріуполя.  Окупанти знову обстріляли центр Маріуполя, що у Донецькій області. Внаслідок обстрілу, за попередньою інформацією, загинула одна людина, троє поранені. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України. Стало відомо, що під ворожими обстрілами опинилися декілька будинків та школа №16, які й зазнали руйнувань. Окрім цього, окупанти обстріляли житлові райони.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини