Головна Новини Суспільство події Бійка на Сумщині під час мобілізаційних заходів: як відреагували в обласному ТЦК
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійка на Сумщині під час мобілізаційних заходів: як відреагували в обласному ТЦК

У Сумському ТЦК шукають свідків бійки

сьогодні, 15:30
Поділіться публікацією:

Під час мобілізаційних заходів, які працівники ТЦК та СП проводять на вулицях населених пунктів нерідко відбуваються сутички. У мережі інтернет поширюються відповідні відео. У Сумському обласному ТЦК та СП відреагували на такий випадок, повідомляє портал “Коментарі”.

Бійка на Сумщині під час мобілізаційних заходів: як відреагували в обласному ТЦК

Ілюстративне фото

У ТЦК зазначили, що у соціальних мережах шириться відео з підписом “Відео мобілізації у Сумській області”, та коротким дописом: “після спроби поліцейських та ТЦК забрати хлопця з вулиці, почалася сутичка з іншими перехожими”.

“Оскільки з відео незрозуміло, чому саме відбувається затримання працівниками поліції громадянина і що стало причиною сутички з іншими перехожими, група комунікацій Сумського обласного ТЦК та СП звертається з проханням до свідків події надати будь-яку додаткову інформацію по даній події”, — повідомили в обласному центрі комплектування.

Також у ТЦК звернулися з проханням до громадян довіряти перевіреним джерелам інформації. 

“Також нагадуємо, що в Сумському обласному ТЦК та СП за телефоном: +3 8 066 03 28 920, діє гаряча лінія з питань мобілізації та обліку військовозобов'язаних де громадяни можуть отримати консультації з приводу своїх прав та обов'язків у процесі мобілізації, а також дізнатися про актуальні зміни в законодавстві”, — наголосили у ТЦК. І зауважили, що це значно спрощує процес взаємодії та поінформованість в умовах воєнного стану.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що про особливості мобілізації чоловіків віком від 50 до 60 років. Що розповіли в ТЦК, читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини