Головна Новини Суспільство події Біля Маріуполя знайшли ще одну братську могилу: що відомо про звірства окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Маріуполя знайшли ще одну братську могилу: що відомо про звірства окупантів

Поблизу села Виноградне біля Маріуполя окупанти викопали ще одну спільну могилу

22 квітня 2022, 23:46
Поділіться публікацією:

Неподалік населеного пункту  Виноградне  в межах міста  Маріуполь російські загарбники  зробили ще одне  спільне  поховання, в якому  закопували свої жертви з цього міста. Про це повідомив  радник  очільника  міста Маріуполь  Петро Андрющенко.

Біля Маріуполя знайшли ще одну братську могилу: що відомо про звірства окупантів

Під Маріуполем виявили ще одну братську могилу (фото з відкритих джерел)

"Маріуполь. На зараз. Військові злочини. Нами отримано нову інформацію про масове поховання загиблих маріупольців в намаганні приховати наслідки військових злочинів", — розповів  міський посадовець.

При цьому, це братське поховання  було виявлено на території Лівобережного  району неподалік цвинтаря, що в селі Виноградне.

Радник мера міста додав,  що цей факт є доказом в тому, що загарбники приховують свої злочини, збираючи, здійснюючи поховання та кремацію загиблих  мешканців на території  кожного району  Маріуполя.

"Орієнтовне місце влаштування масового поховання позначили на карті. Як і попереднього разу звертаємось до журналістської спільноти для фіксації через стільникові знімки розташування могильнику", — підсумував Андрющенко.

Біля Маріуполя знайшли ще одну братську могилу: що відомо про звірства окупантів - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що для порятунку людей у Маріуполі потрібен один день припинення вогню. За словами міського голови Маріуполя Вадима Бойченка —  головна передумова для евакуації мирних мешканців із заблокованого заводу "Азовсталь" – це лише один  день без вогню, щоб вивести із заблокованого підприємства цивільних мешканців. Мер Маріуполя  переконаний, що для порятунку городян потрібно досягти домовленостей про "один чіткий день припинення вогню". Але, не відомо, чи вдасться домовитись про це із загарбниками. Адже, за словами очільника міста, російські військові  постійно йдуть на порушення домовленостей про відкриття гуманітарних коридорів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини