Головна Новини Суспільство події Біля Львова перекинулася фура з гліцерином: водій потрапив в лікарню з обмороженням (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Львова перекинулася фура з гліцерином: водій потрапив в лікарню з обмороженням (ФОТО)

ДТП сталася в місті Самборі

13 грудня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

На території Львівської області в місті Самборі з’їхала в придорожній кювет на швидкості та опісля перекинулась вантажівка, яка везла гліцерин. Обмороженого кермувальника авто після ДТП завезли до медичного закладу. Про це інформує Самбірський місцевий відділ ГУ ДСНС Львівського регіону.

Біля Львова перекинулася фура з гліцерином: водій потрапив в лікарню з обмороженням (ФОТО)

Під Львовом перекинулася вантажівка з гліцерином (facebook.com)

Надзвичайний інцидент стався 12 грудня обідньої пори  з тієї причини, що кермувальник вантажного авто не справився з його управлінням. Вантажівку на швидкості винесло в придорожній кювет в районі вулиці Промислової міста Самбора. Фура ще й перекинулась.

Як зазначають львівські рятувальники, промислова продукція – рідкий гліцерин, яку перевозила вантажівка, на щастя, не витекла з цистерни.

Після дорожньо-транспортної пригоди кермувальника вантажівки медики шпиталізували до Самбірської центральної лікарні. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що збив монахиню та протягнув її труп 7 кілометрівВ місті Львів судова установа  визначила запобіжний захід кермувальнику маршрутного таксі, який минулої суботи, 20 листопада на перетині проспекту Свободи та вулиці Дорошенка скоїв наїзд на черницю та тягнув її тіло 7 кілометрів. Після смертельного наїзду  водій буса втік з місця трагедії та їздив містом.  Тіло 48-річної  черниці  перехожі побачили на міській зупинці цього маршруту на вулиці Дж. Вашингтона.  Цього понеділка, 22 листопада міська судова установа обрала обвинуваченому міру запобіжного заходу. 47-річний кермувальник  буде знаходитись в СІЗО. За оприлюдненою поліцією інформацією, представники слідчого відділу, що розслідують злочини в транспортній сфері Нацполіції Львівщини  проінформували його про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини