Головна Новини Суспільство події Збив монахиню та протягнув її труп 7 кілометрів: нові подробиці страшної ДТП у Львові
commentss НОВИНИ Всі новини

Збив монахиню та протягнув її труп 7 кілометрів: нові подробиці страшної ДТП у Львові

Водієві загрожує до 8 років позбавлення волі

22 листопада 2021, 21:22
Поділіться публікацією:

В місті Львів судова установа  визначила запобіжний захід кермувальнику маршрутного таксі, який минулої суботи, 20 листопада на перетині проспекту Свободи та вулиці Дорошенка скоїв наїзд на черницю та тягнув її тіло 7 кілометрів. Про це інформує Нацполіція Львівського регіону.

Збив монахиню та протягнув її труп 7 кілометрів: нові подробиці страшної ДТП у Львові

Чоловік може потрапити за ґрати на 8 років (фото з відкритих джерел)

Після смертельного наїзду  водій буса втік з місця трагедії та їздив містом.  Тіло 48-річної  черниці  перехожі побачили на міській зупинці цього маршруту на вулиці Дж. Вашингтона. 

Цього понеділка, 22 листопада міська судова установа обрала обвинуваченому міру запобіжного заходу. 47-річний кермувальник  буде знаходитись в СІЗО.

За оприлюдненою поліцією інформацією, представники слідчого відділу, що розслідують злочини в транспортній сфері Нацполіції Львівщини  проінформували його про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Воно кваліфікується за ч.2 ст. 286 ККУ. Це -порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. За санкцією  цієї статті передбачене покарання – чимале тюремне ув’язнення  на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львові Віктор Ющенко їздив вулицями міста на підпиткуНе експрезидент, а мешканець Львова Віктор Ющенко  добряче напідпитку мчав вулицями міста, допоки не попався місцевим вартовим порядку. На щастя, водій-випивоха нікого не вбив та не покалічив. Зате він у 17 разів перевищив норму вживання алкоголю і за вироком Шевченківського районного суду змушений буде сплатити 34 тисячі гривень  штрафу, як покарання за те, що сів за кермо п’яним. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини