Головна Новини Суспільство події Біля берегів Японії затонуло величезне судно з екіпажем і тваринами
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів Японії затонуло величезне судно з екіпажем і тваринами

Судно-скотовоз Gulf Livestock 1, що працює під прапором Панами, потрапило в зону дії тайфуну "Майсак"

4 вересня 2020, 12:25 comments1602
Поділіться публікацією:

У Японії затонуло величезне судно, в якому знаходилося близько 6000 корів і майже півсотні членів екіпажу. Про катастрофу повідомляє Sea News.

Біля берегів Японії затонуло величезне судно з екіпажем і тваринами

Відомо, що судно-скотовоз Gulf Livestock 1, що працює під прапором Панами, 2 вересня потрапило в зону дії тайфуну "Майсак". У Східно-Китайське море відразу ж після сигналу лиха вийшло 4 кораблі берегової охорони та авіація. На жаль, поки що врятувати вдалося лише одного моряка, який розповів, що їх судно вийшло з Нової Зеландії 14 серпня і мало прибути в Китай сьогодні, 4 вересня. Філіппінець сказав, що вони потрапили в сильний шторм, який викликав тайфун: у корабля відмовив двигун, після чого його накрила екстремальна хвиля і Gulf Livestock 1 пішов на дно. На борту перебувало 43 людини — громадяни Філіппін, Нової Зеландії та Австралії, а також 5900 голів великої рогатої худоби. Спецоперація з пошуку тих, що вижили, і тіл загиблих триває.

Нагадаємо, в Мережу виклали відео надзвичайної події в РФ, коли в результаті ураганного вітру на будівництві впали відразу три баштові крани. Трагедія сталася позавчора в Тюмені: у двох кабінах  кранів, що падали, були будівельники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини