Головна Новини Суспільство події Без жодної помилки: відомо, хто ідеально написав радіодиктант з української мови
commentss НОВИНИ Всі новини

Без жодної помилки: відомо, хто ідеально написав радіодиктант з української мови

Галина Шура готувалася до написання диктанту і єдина не припустилася помилок

9 грудня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

Освітянка, що викладає рідну мову в шкільній установі населеного пункту  Комарове на Волині Галина Шура  стала переможцем Всеукраїнського диктанту національної єдності. В тексті вона не зробила ніяких помилок. Про це інформує  "Українське радіо".

 Без жодної помилки: відомо, хто ідеально написав радіодиктант з української мови

Оголосили, хто правильно написав радіодиктант (фото з відкритих джерел)

 Волинська вчителька – єдина з більш як 14, 5 тисяч співвітчизників, які надіслали свої тексти  на перевірку, адже вона написала надиктований текст без помилок.

 Щаслива переможниця  повідала журналістам "Суспільного", що викладає рідну мову понад 35 років. І другий раз виборює перемогу в цьому національному заході.

За її словами, вона старанно готувалась, аби найкраще написати текст. Для цього прослуховувала чималу кількість текстів Андруховича і вчилась його манері їх написання.

 Волинянка Галина Шура за те, що так гарно знає рідну мову, буде нагороджена дипломом від організаторів  та отримає найбажаніший для неї подарунок — книги з підручниками, які надало для нагородження одне з вітчизняних  видавництв.

Одну помилку в диктанті зробили наступні учасники конкурсу: Надія Палій з Львівщини, киянин Максим Слюсаревський та Юлія Шекет.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те як автор "порнографічного" підручника з української мови відреагував на некоректні посилання. Авраменко запевнив, що посилання на сторінці підручника було надруковано на вимогу авторського права, але на виході тиражу воно належало Новомиргородській районній раді Кіровоградської області. Автор шкільного підручника стверджує, що видавець знайшов цей конфуз ще 17 травня і звернувся з вимогою "пофіксити" проблему у відділ Кіберполіції. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини