Головна Новини Суспільство події Батько не хоче ховати померлу дитину: тіло вже тиждень лежить у будинку,у Вінницькій області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Батько не хоче ховати померлу дитину: тіло вже тиждень лежить у будинку,у Вінницькій області (ВІДЕО)

Увесь цей час труп немовляти знаходиться у будинку, у Вінницькій області

20 січня 2022, 20:10
Поділіться публікацією:

У Вінницькій області двомісячну дівчинку, яка пішла з життя вже майже тиждень тому, рідні відмовляються поховати за звичною процедурою. Малючка, як встановили експерти, під час годування захлинулась маминим молоком. Глава родини висуває кілька своїх умов і не хоче покласти загибле немовля  в гробик на цвинтарі. Про це інформує  ТСН.

Батько не хоче ховати померлу дитину: тіло вже тиждень лежить у будинку,у Вінницькій області (ВІДЕО)

Батьки не хочуть ховати тіло (фото з відкритих джерел)

 Це нещастя відбулося в населеному пункті Українка. Крихітна дівчинка загинула ще шість днів тому. Тато малючки заявив, що має бажання зробити перевірку заключення, яке написав судмедексперт, зазначивши там причину смерті та  зробити переклад  цього документу латинською мовою. Ще він не хоче класти загибле дитя у звичайний гробик та ховати  її на цвинтарі. Аргументів для цих його мотивів в нього просто немає.
Всі ці дні трупик дитинки перебуває в приміщенні, де підростає ще одна дівчинка — старша сестра покійної малючки.

Зараз глава родини змирився з ситуацією і хоче поховати маленьку в могилі покійної бабусі, розповідаючи, що труна для такої сумної процедури непотрібна. На його думку, дівчинку вони покладуть  в тій звичайній  одежі, яка на ній зараз. Без переодягання і без гробика. Своє рішення мотивує дуже цікаво, саме так, як тато, він це розуміє.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Запоріжжі знайшли мертвим 5-місячне немовля. У місті в житловому приміщенні виявлено мертвого 5-місячного малюка. Зараз поліціянти  шукають його горе-матір. Поліціянтів проінформувала про це бабуся померлого немовляти. Причина його смерті буде відома пізніше, після проведення експертизи. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини