Головна Новини Суспільство події Автоледі в столиці за кілька хвилин двічі врізалася в одне й те саме авто
commentss НОВИНИ Всі новини

Автоледі в столиці за кілька хвилин двічі врізалася в одне й те саме авто

Свої дії водійка джипу пояснила тим, що розгубилася

9 лютого 2021, 17:48
Поділіться публікацією:

У Києві жінка за кермом великого білого джипу Toyota врізалася в такий самий джип попереду неї. Пригода трапилася неподалік від перетину вулиць Новогоспітальної та Євгена Коновальця у Києві. Відео з'явилося у Теlegram-каналі Патрульної поліції Києва.

Автоледі в столиці за кілька хвилин двічі врізалася в одне й те саме авто

Автоледі двічі врізалася в одне й те саме авто. Фото: Патрульна поліція Києва

ДТП трапилося через те, що водійка, яка врізалася в інше авто, не дотрималася безпечної дистанції за автівкою, що рухалася попереду неї. Удар був не сильним, обидва водії зупинилися та вийшли, аби улагодити ситуацію. Очевидно, що значних пошкоджень виявлено не було, тому що після короткої розмови із власником постраждалого авто, жінка повернулася назад за кермо свого автомобілю. Вона повільно почала рух, і знову врізалася у те саме авто, яке ще не поїхало з місця пригоди. Водій, постраждалого джипу, який ще не встиг дійти до свого водійського місця, ледь встиг відскочити вбік. Цього разу удар був більш сильний, і через слизьку дорогу, постраждала автівка зрушила з місця, переїхавши на сусідній ряд, де зіткнулася зі вже третім джипом, цього разу чорним Lexus, який собі рухався по лівій смузі. Він також зачепив білий Chevrolet, що їхав назустріч.

Після пригоди порушниця розповіла, що дуже занервувала, коли врізалася у джип в перший раз, тому розгубилася, і врізалася у нього вдруге.

Інспектори патрульної поліції склали на водійку два протоколи (по одному на кожне врізання) за статтею 124 КУпАП: Порушення ПДР, яке призвело до ДТП.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про ДТП, яке спричинив відомий футболіст із Маріуполя. Він був у стані алкогольного сп'яніння та врізався у дорожній знак прямо на очах у полісменів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ти хто

9 лютого 2021, 19:42

Права купила, а їздити не купила. Позбавити прав, відправити вчитись заново, і головне наказувати тих хто за гроші торгує цими правами.


Новини