Головна Новини Суспільство події Відомий футболіст влаштував ДТП в стані алкогольного сп'яніння - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий футболіст влаштував ДТП в стані алкогольного сп'яніння - ЗМІ

На щастя, ніхто не постраждав

9 лютого 2021, 13:07
Поділіться публікацією:

Півзахисник футбольної команди "Маріуполь", права на яку належать "Шахтарю", Владислав Вакула став учасником дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє ТСН, посилаючись на інформацію з Telergam-каналу Super Marik.

Відомий футболіст влаштував ДТП в стані алкогольного сп'яніння - ЗМІ

Владислав Вакула - фото з відкритих джерел

За даними ЗМІ, аварія трапилася в місті Маріуполі близько години ночі. 21-річний футболіст, перебуваючи за кермом автомобіля Mersedes, не зміг увійти в поворот, і виїхавши на тротуар збив дорожній знак. Повідомляється, що даний інцидент стався прямо перед співробітниками патрульної поліції міста. Також повідомляється, що Владислав Вакула знаходився в нетверезому стані.

Відомий футболіст влаштував ДТП в стані алкогольного сп'яніння - ЗМІ - фото 2

ЗМІ також повідомляє, що в результаті події ніхто не постраждав, в тому числі і сам футболіст, чого не можна сказати про його автомобіль. Машина спортсмена серйозно ушкодилася в результаті зіткнення.

Відомий футболіст влаштував ДТП в стані алкогольного сп'яніння - ЗМІ - фото 3

ЗМІ припускають, що футболіст Вакула міг повертатися зі святкування дня народження Андрія Саніна, який є віцепрезидентом "Маріуполя".

Відзначимо, що в січні клуб "Десна" орендував півзахисника Вакулу у "Шахтаря", але незабаром його відрахували з команди за порушення спортивного режиму. Після того, що сталося, футболіст приєднався до "Маріуполю", де і проведе частину сезону.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що український шоумен Юлик потрапив в аварію. Причиною стала ожеледь: дорога була дуже слизькою, і він на якийсь час втратив керування на своєму автомобілі. Це призвело до того, що Юлик врізався в припарковану машину. На щастя, постраждалих не було. Про це знаменитість розповів на своїй сторінці в соціальних мережах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини