Головна Новини Суспільство події Авто збило маму з візочком: що відомо про стан дитини, яка постраждала в ДТП в Одеській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Авто збило маму з візочком: що відомо про стан дитини, яка постраждала в ДТП в Одеській області

Стан дитини, що потрапила у ДТП в Одеській області, стабільний

14 лютого 2022, 23:35
Поділіться публікацією:

В одному з населених пунктів Одеської області  кермувальник авто збив маму з немовлям, яке вона везла по узбіччю візочком.  Про стан півторамісячної крихітки розповіли місцеві медики. Про це інформує  медіа "УСІ".

Авто збило маму з візочком: що відомо про стан дитини, яка постраждала в ДТП в Одеській області

В аварії постраждала дитина (фото з відкритих джерел)

 Коментар журналістам видання надав одеський медик Іона Диланян. За словами дитячого хірурга, немовля привезли до медичної установи з кількома травмами, що відповідає стану середньої тяжкості. В крихітної дівчинки діагностували перелом стегна  та струс мозку. Вона на лікуванні, де нею опікуються працівники відділення нейрохірургії.  Стан у малючки зараз стабільний, медики почали процес лікування.

Важливо, що дорожньо-транспортна пригода мала місце в населеному пункті Нерубайське Одеського регіону. Від сильного удару, що завдало потерпілим авто, візок з немовлям вилетів за узбіччя, кермувальник з авто застряг в придорожньому  кюветі. І матір, і немовля забрали з місця аварії медики швидкої.

 Місцеві поліціянти вже почали розслідувати кримінальне провадження за  ст. 286 ч. 1 ККУ. Порушнику правил дорожнього руху за скоєне ДТП погрожує тюремне ув’язнення строком на 3 роки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  в Одеській області авто одного з керівників поліції збило жінку на переході. Службове авто в. о. заступника керівника Нацполіції Одеського регіону, ігноруючи червоний сигнал світлофора, збило мешканку регіону, коли вона переходила дорогу по пішохідному переходу. Поліцейське авто, проїжджаючи Одесою, ігнорувало червоний сигнал світлофора на міській вулиці і, в результаті, наїхало на городянку, коли вона йшла пішохідним переходом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини