Головна Новини Суспільство події Арестович розповів нові подробиці про стан здоров'я Кравчука: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів нові подробиці про стан здоров'я Кравчука: подробиці

Політик знаходиться на реабілітації в Німеччині

29 жовтня 2021, 22:25
Поділіться публікацією:

Колишній президент нашої країни та очільник української делегації в міжнародній ТГК Леонід Кравчук  одужує після складного операційного втручання і перебуває на реабілітації. З цієї причини він не долучатиметься до переговорного процесу до кінця цього року. Про це інформує "Україна 24", оприлюднюючи позицію відповідального представника української сторони Олексія Арестовича .

Арестович розповів нові подробиці про стан здоров'я Кравчука: подробиці

Леонід Кравчук (фото з відкритих джерел)

За його словами, пан Кравчук мав непросту операцію на серці, яка завершилась вдало. Саме з цієї вагомої причини, його реабілітація затягнеться, тому що йому 86 років.

Відомий політик знаходиться на реабілітації в Німеччині. Вона є успішною, але відбувається повільно. Тому, що у нього поважний вік, Окрім цього, лікарі будуть вирішувати коли він зможе повернутися до роботи.

Процес переговорів до завершення року буде проводити заступник керівника делегації Олександр Мережко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що Арестович розповів про стан Кравчука після операції на серці. Олексій Арестович зазначив, що за словами близьких Кравчука, операція пройшла досить успішно. За словами спікера української делегації в ТКГ Олексія Арестовича, перший президент України Леонід Кравчук проходить реабілітацію за кордоном після операції на серці. Арестович погодився озвучити кілька подробиць про стан Кравчука попри те, що родичі першого державного глави просять не коментувати тему здоров'я.  Крім того, Арестович додав, що тільки медики й особисто Кравчук вирішуватимуть, чи зможе він і далі бути главою української делегації в ТКГ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини