Головна Новини Суспільство події Apple опублікував карту України без Криму: у мережі виник скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple опублікував карту України без Криму: у мережі виник скандал

Відома компанія потрапила у скандал

7 жовтня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Сервіс "Apple Music for Artists", саме ним користуються виконавці для поповнення аудиторії, потрапив в неприємну історію. На мапі України, де дивляться статистику, не знайшлось місця для українського  Криму. Про це інформує представник музичної спільноти Макс Пташник в соціальних мережах.

Apple опублікував карту України без Криму: у мережі  виник скандал

Скандал виник через карту музичному додатку (фото з відкритих джерел)

Сюди найчастіше заходять представники шоу-бізнесу, щоб знайти нових шанувальників та розширити межі своєї виконавської аудиторії.

Національний виконавець шокований, адже на цій карті він не знайшов нашого Криму.

За його словами, йому стало дуже сумно з тої причини, що у відомому багатьом зіркам сервісі Apple Music for Artists можна порахувати статистику, але карта нашої країни без  території  Криму. Хай піднімуть цю проблему ЗМІ. Адже справді сумно.

Інші прихильники телефонних сервісів зауважили, що аналогічна мапа  в інтернет-додатку  для прослуховування музики "Spotify". Зокрема, там теж  немає кримських територій.

Apple опублікував карту України без Криму: у мережі  виник скандал - фото 2

У коментарях користувачі соціальної мережі бурливо відреагували на цю звістку. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Apple запатентувала гнучку батарею для смартфонівApple продовжує вивчати способи заповнення всього обсягу iPhone і досліджує батареї, які можуть заповнити прогалини в гнучких пристроях, таких як майбутній iPhone Fold. Нещодавно оприлюднена заявка на патент показує, що компанія продовжує працювати над тим, як зробити акумулятор, який може працювати в складному пристрої. Apple дивиться на те, як гнучка батарея може бути ключовою частиною створення гнучкого пристрою, а не на те, як розмістити батарею в такому просторі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини