Головна Новини Суспільство події Apple запатентувала гнучку батарею для смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple запатентувала гнучку батарею для смартфонів

Apple запатентувала згинати батарею для своїх девайсів

10 вересня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

Apple продовжує вивчати способи заповнення всього обсягу iPhone і досліджує батареї, які можуть заповнити прогалини в гнучких пристроях, таких як майбутній iPhone Fold. Нещодавно оприлюднена заявка на патент показує, що компанія продовжує працювати над тим, як зробити акумулятор, який може працювати в складному пристрої. Про це повідомляє видання Appleinsider.

Apple запатентувала гнучку батарею для смартфонів

Apple винайшла гнучкий акумулятор, фото з відкритих джерел

"Шарнірна частина може мати на третину меншу товщину, ніж перша товщина і друга товщина", — заявляє представник Apple.

Отже, Apple дивиться на те, як гнучка батарея може бути ключовою частиною створення гнучкого пристрою, а не на те, як розмістити батарею в такому просторі.

Між можливим додатковим зарядом акумулятора і будь-якою механічною перевагою гнучких акумуляторів повинно бути достатньо переваг, щоб до них можна було прагнути. Apple раніше розглядала протилежну ідею — розділити батарею на окремі частини.

"Така технологія може забезпечити численні переваги в порівнянні з традиційною технологією. Наприклад, справжні системи можуть забезпечувати додаткову ємність акумулятора, яку можна використовувати з підключеними електронними пристроями. Крім того, конфігурації електронних пристроїв відповідно до варіантів здійснення цієї технології можуть забезпечити механічну гнучкість пристроїв" , — продовжують в Apple.

У 2020 році компанія отримала патент на гнучку батарею, а не на нову гнучку конфігурацію.

Різниця в тому, що попередній патент був про те, як "розділити гнучкі акумуляторні елементи на окремі області". Вся справа в тому, щоб взяти окремі акумуляторні елементи і "згорнути їх в ... циліндри" на "гнучкій підкладці".

Ні патент 2020 року, ні цей недавно відкритий патент особливо не стосуються хімії акумуляторних технологій. Замість цього вони зосереджені на механіці установки і використання гнучкої батареї в пристрої.

Це означає, що ні патент не є повним вирішенням, ні вони не можуть запропонувати багато конкретних прикладів переваг гнучкості батарей. Але цей новий, по крайней мере, намагається розширити свою мережу і сказати, що його можна використовувати "з будь-якою кількістю електронних пристроїв", від iPhone до Apple Watch, від фітнес-пристроїв до iPad і від ноутбуків до настільних комп'ютерів.

Нагадаємо, Apple відклала запуск функції посилення захисту дітей від насильства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини