Головна Новини Суспільство події Антон Геращенко: "Терорист у Луцьку не дозволяє передати заручникам воду та їжу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Антон Геращенко: "Терорист у Луцьку не дозволяє передати заручникам воду та їжу"

Заступник міністра внутрішніх справ прокоментував ситуацію в Луцьку

21 липня 2020, 18:18
Поділіться публікацією:

Антон Геращенко заявив, що Максим Поганий не дозволяє передати заручникам воду і їжу. Про це заступник міністра внутрішніх справ повідомив в інтерв'ю "Новому часу".

Антон Геращенко: "Терорист у Луцьку не дозволяє передати заручникам воду та їжу"

"Поки що ситуація дуже складна. Громадянин, який захопив автобус, досі не дає можливості передати заручникам воду і їжу. Також він дає заручникам відійти в туалет. А ви не забувайте, що їх захопили ще о десятій ранку. Зараз наша головна мета — продуктивні переговори. Там в автобусі близько десяти людей, ми знаємо імена і прізвища кожного. Що стосується самого Максима Плохого, у нього дійсно дуже багато зброї, він його вже показував. Нам здається, він готовий використовувати його в будь-який момент", — підсумував Геращенко.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у поліції розповіли подробиці з захопленням заручників в Луцьку. Чоловік, особа якого вже встановили, зв'язався з копами по телефону і повідомив, що автобус з людьми заміновано. Всього ж у транспортному засобі перебуває 10 осіб. Правоохоронці кажуть, що загарбник має повний арсенал зброї: гранати та інше автоматичну зброю. Крім того, він повідомив, що в іншій частині міста є міна, яка повинна здетонувати. Театральну площу перекрили повністю. З автобуса пролунали постріли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини