Головна Новини Суспільство Біженці Втрачені українці. Чому влада відмовляється від емігрантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрачені українці. Чому влада відмовляється від емігрантів

Більшість громадян, які виїхали з України, не планують повертатися

27 квітня 2024, 17:08 comments2061
Поділіться публікацією:

Повернути більшість закордонних українців буде просто нереально — це втрачені люди, вважає політтехнолог Олег Постернак.

Втрачені українці. Чому влада відмовляється від емігрантів

Україна ввела обмеження для емігрантів. Фото з відкритих джерел

Експерт відзначив, що великий відсоток тих, хто виїхав, рано чи пізно це б зробили, якщо навіть не було б війни, а за два роки ці люди розраховують обжитися та мають амбіції на нове громадянство чи новий статус.

"Банкова могла сприйняти ситуацію так, що ці особи просто втрачені як виборці та люди, здатні впливати на електоральний ландшафт в інтересах влади. З ними за два роки ніхто особливо не працював. І зараз бажання немає. Простіше кажучи, їх смачно викреслили (відсутність українських документів виключає можливість для голосування), бо зробити вони нічого не зможуть, стаючи бранцями європейських країн та їх "доброї волі", яка має тимчасовий та кон'юнктурний характер", — наголосив Олег Постернак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня російські загарбники почали активно застосовувати на полі бою біля Красногорівки Донецької області танки Т-72, обшиті металевою конструкцією. Як повідомляє видання Forbes, "танки-черепахи" виявилися ефективними, але незабаром ворог не зможе використовувати їх. Такі танки втрачають можливість крутити баштою та спостерігати за полем бою. Але при цьому вони виконують поставлену задачу — підвезення піхоти до окопів ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російська армія прорвала оборону Збройних сил України на Куп'янському напрямку та захопила село Кислівка. "О 10 годині ранку росіяни розпочали масовані наступальні дії у Кислівці. Під кінець доби вони закріпилися у населеному пункті. Місцем удару обрали підрозділ ТрО, який обмежений в силах та засобах. Хлопцям прикро втрачати позиції, але без підтримки тяжкого озброєння ситуація може суттєво погіршитися", — пише Deep State. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 квітня 2024, 16:27

Настільки огидно зневажливо і нахабно до громадян власної країни ще ніхто не ставився як корумпована влада до українців. Більшою часткою тому, що українці для юдейців не свої. Свій народ вони якраз бережуть зовсім не для захисту, а скоріш для запліднення українок.


Новини