Головна Новини Суспільство Біженці У чоловіка був ідеальний план по перетину кордону: що йому завадило
commentss НОВИНИ Всі новини

У чоловіка був ідеальний план по перетину кордону: що йому завадило

На Закарпатті затримали порушника кордону, який заблукав у чагарнику

сьогодні, 09:04
Поділіться публікацією:

Прикордонники відділу "Ужгород" Чопського загону затримали місцевого жителя, який мав на меті незаконним шляхом пробратися до Словаччини. Чоловік добре знав прилеглу місцевість, тож самотужки проклав собі маршрут. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.

У чоловіка був ідеальний план по перетину кордону: що йому завадило

Кордон зі Словаччиною. Фото з відкритих джерел

Рух невідомого зафіксувала система відеоспостереження прикордонників. Військовослужбовці спостерігали за хаотичним рухом особи, яка врешті попрямувала в тил України.

Правопорушника затримала група реагування. За зовнішніми ознаками він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Прикордонники встановили, що він планував потрапити в Словаччину, рухаючись повз яблуневий сад на околиці прикордонного села Сторожниця, однак через ймовірний стан алкогольного сп’яніння та складні погодні умови заблукав і забрів у хащі.

Чоловіка доставили в прикордонний підрозділ. За вчинене йому доведеться відповідати перед судом. У його діях вбачають ознаки адміністративного правопорушення за ст.204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Чоловікам дозволять виїзд за кордон, але є нюанс

Чоловікам дозволять перетинати державний кордон, однак таке право отримають добровольці, які долучаться до Українського легіону в Польщі. Про це заявив генеральний консул України в Любліні Олег Куць в інтерв’ю польському порталу І.Pl, повідомляє портал “Коментарі”.

За його словами, росіяни поширюють фейки про те, що нібито військових цього легіону відправляють на фронт без належного спорядження. Консул запевнив, що у Польщі добровольцям пропонують навіть грошову винагороду. “Люди, які хочуть долучитися і підписати контракт, мають спершу пройти медичний огляд. Далі їх готують під керівництвом Міністерства оборони Польщі, споряджають і відправляють на фронт на час дії контракту”, — пояснив консул.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини