Головна Новини Суспільство Біженці Топ-3 країни з найкращими умовами для українських біженців у 2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 країни з найкращими умовами для українських біженців у 2024

Німеччина, Канада та Польща продовжують допомагати українцям

2 березня 2024, 16:04 comments3877
Поділіться публікацією:

Війна змусила мільйони українців шукати безпеку далеко від рідного дому. Повномасштабне вторгнення РФ на територію України 2022 року призвело до однієї з найбільших хвиль біженців у новітній історії Європи.

Топ-3 країни з найкращими умовами для українських біженців у 2024

Топ-3 країни з найкращими умовами для українських біженців у 2024

2024 року країни продовжують приймати українець, пропонуючи не лише притулок, а й реальну підтримку для нового початку. "Коментарі" знайшли топ-3 країни, які надали найкращі умови для українських біженців.

Німеччина

Німеччина стала символом надії для багатьох українських біженців, запропонувавши не лише притулок, а й комплексну підтримку. Система допомоги включає щомісячні виплати до 400 євро для дорослих та додаткові кошти на дітей. Країна також надає різноманітні варіанти тимчасового та довгострокового житла, від приймальних центрів до приватних квартир.

Освітні програми для дітей та дорослих, курси німецької мови та можливості професійної перепідготовки полегшують інтеграцію у нове суспільство. До того ж доступ до медичних послуг гарантується всім біженцям.

Канада

Канада давно відома своєю політикою відчинених дверей для біженців з усього світу, і українські біженці не стали винятком. Країна пропонує унікальні програми переселення, які включають фінансову допомогу, допомогу у пошуку житла та широкі можливості для навчання та працевлаштування.

Канада також виділяється своїми програмами із соціальної інтеграції, які сприяють швидкому вливанню українців у канадське суспільство. Крім того, держава пропонує доступ до високоякісних медичних послуг та освіти для дітей біженців.

Польща

Польща, що межує з Україною, була однією з перших країн, куди українські біженці попрямували у пошуках безпеки. Польський уряд запропонував українцям спрощені процедури отримання посвідки на проживання, а також доступ до ринку праці та системи

Раніше "Коментарі" писали, що депутати в Нідерландах виступають, щоб припинити частину пільг для українських біженців, повідомляє Dutchnews.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини