Головна Новини Суспільство Біженці Пожежа в таборі для біженців у Берліні: перші подробиці та можливі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежа в таборі для біженців у Берліні: перші подробиці та можливі причини

Можливою причиною пожежі могло стати куріння в одному з наметів

12 березня 2024, 16:38 comments1830
Поділіться публікацією:

У Берліні на території табору для біженців, який знаходиться на місці колишнього аеропорту Тегель, сталася масштабна пожежа. За інформацією місцевого телеканалу RBB24, для ліквідації вогню було направлено близько 100 співробітників пожежної служби. Небо над містом огорнув величезний стовп диму, що став видимим навіть із далеких околиць Берліна.

Пожежа в таборі для біженців у Берліні: перші подробиці та можливі причини

У Берліні сталася пожежа у таборі для біженців

Представники пожежної служби Берліна повідомили про масштабну операцію з гасіння вогню у біженському таборі, що знаходиться на території аеропорту Тегель. За їхніми словами, полум'я охопило три великі намети, кожен з яких міг вмістити кілька сотень людей.

На даний момент відомо про можливе постраждалих, хоча офіційні дані про жертви не надходили. Державне управління у справах біженців (LAF) поки що не підтверджує інформацію про постраждалих чи загиблих.

Перші повідомлення про спалах з'явилися у засобах масової інформації близько 14:00. Пожежа почалася в одному з наметів площею 1000 квадратних метрів. Завдяки оперативним діям, більшість людей, що проживають у наметі, змогли швидко евакуюватися. Проте, повідомляється про те, що один із наметів обрушився.

Серед передбачуваних причин виникнення пожежі називають куріння всередині одного з наметів.

Після припинення експлуатації аеропорту Тегель, територію на північному заході столиці було переобладнано під притулок для біженців. Зараз це один із найбільших центрів прибуття мігрантів у країні, в якому налічується близько 40 наметів, що надають притулок приблизно 4500 особам.

"Коментарі" писали, що ірландський уряд продовжує підтримувати українських біженців , реалізуючи проект зі створення модульного житла у графстві Роскоммон. За даними видання Irish Independent, заплановано встановити 167 модульних будинків для 686 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини