Головна Новини Суспільство Біженці Нові правила в'їзду до Фінляндії: кому відмовлять у вигляді на проживання
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові правила в'їзду до Фінляндії: кому відмовлять у вигляді на проживання

Фінляндія бореться з нелегальною імміграцією: посилення закону про іноземців

5 липня 2024, 13:13
Поділіться публікацією:

З 1 вересня Фінляндія запроваджує нові правила для тих, хто хоче отримати посвідку на проживання. Уряд Фінляндії заявляє, що зміни зроблять процес видачі дозволів суворішим та чіткішим.

Нові правила в'їзду до Фінляндії: кому відмовлять у вигляді на проживання

Фінляндія посилює імміграційні правила

Новий закон про міграцію уточнює причини, через які можна отримати відмову у вигляді проживання. Тепер відмову можуть дати, якщо людина надала неправдиві дані, нелегально перебувала в країні, нелегально працювала або уклала фіктивний шлюб.

Особливо важливо, що після нововведень не можна буде змінити запит на притулок на запит на дозвіл на проживання через роботу або навчання. Уряд хоче унеможливити використання системи притулку для того, щоб залишитися у Фінляндії під іншим приводом.

Ці заходи входять до програми прем'єр-міністра Петтері Орпо та мають допомогти швидко висилати тих, кому відмовлено у притулку.

Президент Фінляндії Олександр Стубб, як очікується, офіційно ухвалить зміни 5 липня. Ці рішення відбивають прагнення уряду створення більш суворої і справедливої міграційної системи, заснованої на принципах законності і порядку.

Раніше "Коментарі" писали, що цього року туристам, які планують відпочивати до Іспанії та Італії, варто бути особливо обережними. У Севільї та Модені вже зафіксовано випадки зараження лихоманкою Західного Нілу, небезпечним захворюванням, яке передається через комарині укуси.

Читайте також на порталі "Коментарі" — В Іспанії запроваджується нова система, яка допоможе контролювати доступ до порнографічних сайтів в інтернеті. Ця система, що отримала назву "Цифровий гаманець Beta" , призначена для того, щоб не допустити перегляд порномісткого неповнолітніми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини