Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Захід хоче повернутися до солодкого життя за рахунок України: як зруйнувати ці плани
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід хоче повернутися до солодкого життя за рахунок України: як зруйнувати ці плани

Захід хоче знову торгувати з Росією і пожертвувати заради цього Україною

13 вересня 2024, 09:17 comments1226
Поділіться публікацією:

Протягом останнього часу від Берліну все частіше почали звучати різні пропозиції щодо закінчення війни в Україні за допомогою мирних договорів, відзначив політолог Тарас Загородній. За його словами, суть всіх пропозицій зводиться до того, що Німеччина закликає зупинити війну, бо вона нібито знову хоче торгувати з Росією.

Захід хоче повернутися до солодкого життя за рахунок України: як зруйнувати ці плани

США і ЄС

"Я думаю, що до наших західних партнерів потрібно донести одну просту думку: шановні, ні про яке хороше солодке життя з Росією не може йти мова у вас, тому що його не повинно бути і його не буде. Оскільки ваші активи відомі, як і родовища, з яких ви качаєте сировину з Росії. І поки ви, шановні, не вирішите наші маленькі питання (військова допомога Україні, кордони 91 року (це можна організувати через хаос в Росії, членство України в НАТО та ЄС), якісь "хулігани" постійно будуть довбати ваші родовища та активи на території Росії і багато чого іншого", — заявив Загородній.

Але, каже політолог, треба підкреслювати, що звичайно ж такі питання можуть бути вирішені дуже швидко якщо Україна стане членом НАТО та членом ЄС, причому, не за 10 років, а за 5 і бажано в дуже прискореному темпі, тому що нам потрібно багато ресурсів.

"Усі ці ваші казки про "європейську сім'ю" нам звичайно вже по барабану. Немає там ніякої європейської сім'ї. Є чистий бізнес. Але якщо ви цинічно про чистий бізнес то й у нас чистий бізнес. Ні про яке багатство у вас мови не буде йти. Торгувати з Росію ви тільки зможете в одному випадку – коли Україна стає членом ЄС і НАТО", — заявив Загородній.

В іншому випадку, каже політолог, Захід повинен допомагати, і не думати, що він може повернути собі солодке життя за рахунок українців.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про так званий мирний план Шольца.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини