Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Як зберегти щасливі стосунки, якщо ви постійно працюєте
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зберегти щасливі стосунки, якщо ви постійно працюєте

Щоб одного разу не забути про свого партнера остаточно, тим самим образивши його до глибини душі – придивіться до порад для закоханих трудоголіків

16 грудня 2021, 01:25
Поділіться публікацією:

Роботи постійно багато. Точніше, мало часу на те, щоб переробити всі справи, що навалилися. То затримки в офісі до ночі, то ранні підйоми і постійний поспіх, то нескінченні відеоконференції, під час яких світу поза ноутбуком взагалі не існує. Звісно, це негативно впливає на стосунки. Щоб одного разу не забути про свого партнера остаточно, тим самим образивши його до глибини душі – придивіться до порад для закоханих трудоголіків від GQ. З їхньою допомогою можна буде не зруйнувати стосунки, над якими ви працювали вдвох. У найкращі часи, щоб трохи скоротити робочий день або взагалі не з'явитися, можна було вигадати сімейні обставини, важко заперечувати навіть суворе начальство.

Як зберегти щасливі стосунки, якщо ви постійно працюєте

Робота (фото з відкритих джерел)

Але розстановка сил, що змінилася, тепер грає зовсім не на користь відносин. Скасовувати давно заплановані заходи, зустрічі і навіть гостей під приводом завдань — поганий тон. Якщо ви вирішили зайнятися якісними параметрами ваших стосунків, не варто хитрувати. Жодних підглядувань в повідомлення за вечерею, пагонів у лобі готелю з ноутбуком у спільних поїздках та інших трудоголічних витівок. Бійте себе по руках у такі моменти, не дратуйте вашого партнера. Намагайтеся побудувати графіки життя так, щоб нічний час у вас збігався.

Звичайно, бувають нюанси та трагічні ситуації, коли день і ніч партнерів існують у паралельних всесвітах. Але все ж таки для близької людини можна скоригувати хоча б надто ранні або надто пізні підйоми. Почніть з вихідних днів, не вибігайте з ліжка як ошпарені і поваляйтесь довше. Покладіть у кишеню мініпрезент або записку, яку друга половинка знайде лише дорогою на роботу. Або замовте доставку чогось дуже особистого, про що могли здогадатися тільки справді близькі люди.

Прості і милі жести – справжні рятівники для тих, хто відчуває зв'язок, що слабшає. Залиште бездушні чати для колег. Це лише частка порад, які можуть допомогти трудоголікам справлятися зі своїми стосунками. Ви можете використовувати не тільки їх, а й додавати щось від себе. Головне – не забувати про прояви турботи та достатню кількість уваги. Це дуже важливо.

Нагадаємо, доволі часто можна зустріти ситуацію, коли людина, пропрацювавши на одному місці досить тривалий час, починає розуміти, що весь цей час він переступав через себе, роблячи не те справу, до якої лежить душа. Є ще та категорія людей, яка не може визначитися з роботою, яка приносить задоволення, змінюючи вид зайнятості, як рукавички. Як інформує видання "Коментарі", портал "Лайфхакер" підібрав список із 8 критеріїв, які допоможуть зрозуміти чи на своєму місці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини