Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Як заробити в Instagram: названо 4 кращих способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як заробити в Instagram: названо 4 кращих способи

Соціальна мережа Instagram є однією з найпопулярніших у світі: як почати заробляти на цьому майданчику

19 жовтня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

З кожним днем кількість користувачів соціальної мережі Instagram активно зростає, адже ця площадка створена не стільки для публікації фотографій, але і для просування власного бізнесу. Якщо хочете почати заробляти в соцмережі, пропонуємо вам 4 доступних варіанти.

Як заробити в Instagram: названо 4 кращих способи

Як заробити в Instagram (фото з відкритих джерел)

Продаж своїх послуг і товарів

У цьому додатку, на сьогодні, можна знайти безліч товарів і послуг, і чим більше людина працює над своїм акаунтом, тим більше у неї фоловерів, і відповідно, замовлень. Наприклад, фотографи розміщують в профілі приклади своїх робіт, юристи дають професійні поради й онлайн-консультації, художники / дизайнери розробляють ексклюзивні проекти та продають через соціальну мережу. Так що, зосередьтеся на своїх сильних сторонах і пробуйте привернути до себе увагу користувачів, можна спочатку за допомогою різних акцій, цікавих пропозицій або розіграшів.

Продаж чужих послуг і товарів

Якщо ви ще не знайшли свою "фішку" для заробітку, то можна використати чужу. У Instagram можна отримати дохід, просуваючи чужі послуги та товари, наприклад, ставши консультантом інтернет-магазину. Для реклами товарів потрібно буде робити красиві, унікальні пости, в яких буде докладний опис і конкретна ціна за продукт або послугу.

Реклама

Це один з найпоширеніших способів заробітку в Instagram. Якщо у вас велика аудиторія і ви активно ведете свій профіль, то до вас будуть звертатися різні бренди й компанії, щоб ви рекламували їх товар. Для цього достатньо викласти гарний кадр або відеоогляд, в якому ви перерахуєте переваги продукції й вкажете назву бренду. Оплата реклами безпосередньо залежить від вашої популярності.

Просування чужих акаунтів

Це серйозна і трудомістка робота, яка вимагає постійного аналізу і внесення корективів. Менеджер облікового запису створює та оформляє сторінку відповідно до вимог клієнта, спираючись на специфіку товару. Потім прописується маркетингова стратегія і створюється оригінальний контент.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Instagram з'явилася нова зручна функція.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини