Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Як отримати підвищення на роботі, не кажучи про це прямо
commentss НОВИНИ Всі новини

Як отримати підвищення на роботі, не кажучи про це прямо

За статистикою, найчастіше підвищують жінок, тому що вони не бояться попросити про це

19 жовтня 2020, 20:01
Поділіться публікацією:

Виявляється, близько 70 відсотків українців бояться своїх керівників, а кожен другий співробітник ніяк не наважиться натякнути на підвищення. Психолог Наталя Ремеснік розповіла, як отримати бажане і уникнути розчарування. Про це пише видання edinstvennaya.

Як отримати підвищення на роботі, не кажучи про це прямо

Як отримати підвищення на роботі. Фото: unsplash

Так, перше, що радить зробити фахівець — правильно сісти, коли заходиш до кабінету до начальника. Наталя каже, що краще підглянути, як сидить шеф, і спробувати зробити так само. Ця дія допомагає на психологічному рівні, оскільки ви покажете своєму співрозмовнику, що ви з одного кола.

Далі необхідно заздалегідь продумати слова, які ви хочете сказати. Начальство любить сміливих і амбіційних людей, тому якщо в розмові ви будете вести себе впевнено, то шансів отримати підвищення у вас з'явитися набагато більше.

Наступне важливе правило — вибрати правильні аргументи, чому підвищити потрібно саме вас, а не когось іншого. Розкажіть, якими конкретними діями ви заслужили на нову посаду, приведіть кілька прикладів тих ситуацій на роботі, якими ви можете пишатися.

І якщо з першого разу не вийшло — не потрібно впадати у відчай, впевнена експерт.

"Запитайте свого начальника:" Як ви думаєте, в подальшому я зможу розраховувати на підвищення, якщо підвищу свої компетенції?" або ще простіше — "Що мені потрібно для того, щоб ви розцінили мене в наступний раз, як гідного кандидата?", — підсумувала психолог.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим небезпечна сидяча робота.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини