Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Відоме у світі ЗМІ сфотографувало роботу ППО в Україні: як відреагували в Повітряних силах
commentss НОВИНИ Всі новини

Відоме у світі ЗМІ сфотографувало роботу ППО в Україні: як відреагували в Повітряних силах

Відповідні служби перевірять Reuters та пабліки, які поширили фото після нічної атаки на столицю України

10 вересня 2023, 17:12
Поділіться публікацією:

Після нічної атаки на Київ спецслужби України перевірять Reuters та інші пабліки, що поширювали фото атаки на місто, бо на них "засвітили" роботу ППО. Про це заявив речника Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Відоме у світі ЗМІ сфотографувало роботу ППО в Україні: як відреагували в Повітряних силах

Юрій Ігнат (фото з відкритих джерел)

"Якщо там є порушення, то відповідні служби, які визначать, чи є там чутлива інформація, наскільки вона чутлива, взагалі для чого це потрібно робити", — заявив він.

Окрім цього, він вкотре нагадав іноземцям та українця, що до інформації про оборону України, варто ставитися відповідально. А саме не публікувати, як працює ППО в Україні.

"Ще раз закликаємо робити це більш обачно", — наголосив Ігнат.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що британська розвідка розповіла про проблеми російської оборони. Міністерство оборони Великої Британії опублікувало щоденний звіт розвідки, де проаналізували спроби росіян покращити захист від постійних атак безпілотниками по території Росії.

 Британська розвідка зазначає, що у Псковській області РФ, що знаходиться поблизу естонського кордону були організовані волонтерські патрулі безпеки. Їх головна мета захистити місцеву авіабазу від атаки дронів. У ГУР розповіли, що в кінці серпня безпілотники на цій базі знищили щонайменше 4 літаків Іл-76, а ще 2 було пошкоджено. Таким чином у Псковській області вже записалось 800 людей для патрулювання, які будуть розділені на групи по 50 осіб.
Попри спроби Росії посилити захист від нападів дронів, експерти зазначають малу ефективність таких дій.
 Такий крок Росії ймовірно свідчить про дуже серйозний брак навченого персоналу у службі безпеки країни.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини