Головна Новини Суспільство робота і кар'єра В Україні привітали Путіна з днем народження
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні привітали Путіна з днем народження

Російські легіонери записали вітання главі РФ, але є нюанс

7 жовтня 2023, 21:55 comments9801
Поділіться публікацією:

Російські легіонери, які у складі легіону "Свобода Росії" воюють проти путінської агресії в Україні, привітали господаря Кремля із 71 днем народження. Своє привітання вони написали наслідуючи відомий лист запорізьких козаків турецькому султану. Про це повідомляють "Коментарі".

В Україні привітали Путіна з днем народження

Легіон "Свобода Росії" привітав Путіна в запорізькому стилі

"Ти, пиня, чорт валдайський, і проклятого чорта брат і товариш, самого Люцифера секретар. Який ти до чорта президент, коли голою дупою їжака не вб'єш. Не будеш ти, сучий сину, синів російських під собою мати, твоєї армії ми не боїмося, землею і водою будемо битися з тобою", — починається привітання, опубліковане в телеграм-каналі Легіону. 

Завершується вітання такими словами:

"Ось так тобі легіонери відповіли, плешивому. Не будеш ти навіть свиней у Підмосков'ї пасти".

Згідно з офіційною біографією, Володимир Путін народився 7 жовтня 1952 року в Ленінграді. Випускник юридичного факультету Ленінградського державного університету (ЛДУ). Протягом 16 років служив офіцером зовнішньої розвідки КДБ, у тому числі 6 років у Дрездені. Після повернення до Ленінграда працював помічником ректора ЛДУ, потім радником голови Ленінградської міськради Анатолія Собчака. Звільнившись із КДБ 20 серпня 1991 року, продовжив роботу у мерії Санкт-Петербурга. Після поразки Собчака на губернаторських виборах 1996 переїхав до Москви, де був призначений заступником керуючого справами президента РФ. 1997 року Путін отримав ступінь кандидата економічних наук. Після перебування на чолі Федеральної служби безпеки РФ та на посаді секретаря Ради Безпеки у серпні 1999 року очолив уряд.

Тим часом, в Офісі президента натякнули, хто стоїть за "Хамасом".

Стало відомо, від чого залежатиме допомога США Україні.

А ЗМІ розповіли подробиці Paris Fashion.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини