Головна Новини Суспільство робота і кар'єра В Україні перерахують зарплати: хто може розраховувати на найбільше підвищення
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні перерахують зарплати: хто може розраховувати на найбільше підвищення

Найзначнішу надбавку отримають співробітники сфери продажу, робітники та представники IT-сектору

20 листопада 2021, 09:48 comments1195
Поділіться публікацією:

За останніми даними, в Україні середня зарплата знову підвищилася. Сьогодні вона становить 14,2 тисячі гривень. Наступного року її зростання може бути на рівні 20%. Найбільші шанси отримати солідний додаток до зарплати у співробітників сфери продажів, робітників та представників IT-сектору. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пише портал "Обозреватель".

В Україні перерахують зарплати: хто може розраховувати на найбільше підвищення

Зарплата. Фото УНІАН

У коментарі виданню засновник компанії Performance Managment Сергій Сароян розповів, що на підвищення зарплат вплине позитивна динаміка в різних секторах економіки. Водночас експерт звертає увагу на галопуючу інфляцію, яка фактично нівелює зростання зарплат. Навіть при тому, що українці отримуватимуть більше, вони не відчуватимуть зміцнення своїх сімейних бюджетів. Ціни в магазинах також підуть вгору.

Сергій Сароян зазначив, що сьогодні підвищення готові пропонувати своїм співробітникам ті бізнесмени, які вважають, що це будуть виправдані витрати, тобто співробітники є затребуваними, отже, вони мають бути добре мотивовані, щоб не розглядали можливості змінити місце роботи. Насамперед, щодо підвищення зарплат говорять у сферах продажу та ІТ. Також підвищення зарплат може торкнутися представників робочих спеціальностей. Дедалі більше українців розуміють, що набагато перспективніше їхати за кордон на заробітки. Тому роботодавці в Україні намагатимуться мотивувати робітників тут в Україні.

Експерт зазначив, що зараз хороші фахівці дуже цінні в різних сферах. Як показує практика, одне резюме сьогодні може зацікавити відразу 4-5 роботодавців та у людини. Що шукає роботу, з'являється право вибору.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ганна Скороход розповіла про дві зарплати нардепів у доларах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини