Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Український ресторан увійшов до списку кращих піцерій Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Український ресторан увійшов до списку кращих піцерій Європи

Київський ресторан Positano відзначили в списку кращих у Старому Світі

9 вересня 2020, 14:28
Поділіться публікацією:

Київський ресторан Positano, який знаходиться на Березняках, увійшов в рейтинг Top Pizza Europe. Про це повідомляє офіційна сторінка премії в фейсбуці.

Український ресторан увійшов до списку кращих піцерій Європи

Як відзначило журі конкурсу, в українському ресторані їх приємно здивували інтер'єр закладу та якість продуктів, які подають відвідувачам. Що стосується самої піци, то, на думку оргкомітету, в Positano вона "дуже добре прожарена і смачно приготовлена". Ці характеристики дозволили піцерії зайняти 34 місце серед усіх номінантів.

Top Pizza Europe щорічно відзначає найкращі піцерії по всьому Старому Світу. Цього року переможцем став неаполітанський заклад L'Antica Pizzeria da Michele.

Як раніше повідомляли "Коментарі", український супермаркет став одним з найкращих в Європі за версією Europe's Finest Store.

Europe's Finest Store — це рейтинг, в який потрапляють найбільш інноваційні дизайнерські  рішення концепції магазинів на європейському ринку рітейлу. У 2020 році ESM вибрав 29 найяскравіших магазинів Старого Світу, і серед них виявилося троє українських. До речі, "Сільпо" вже в четвертий раз потрапляє в рейтинг, і залишається поки що єдиним  в ньому магазином з України. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини