Головна Новини Суспільство робота і кар'єра У Валенсії розпочали експеримент із впровадження чотириденного робочого тижня
commentss НОВИНИ Всі новини

У Валенсії розпочали експеримент із впровадження чотириденного робочого тижня

У Іспанії стартував пілотний місячний проєкт із впровадження 32-годинного робочого тижня

11 квітня 2023, 10:10
Поділіться публікацією:

Такий експеримент триватиме до сьомого травня, а його результати оголосять у липні,  пишуть "Коментарі"  з посиланням на "Голос Америки". Таку інформацію повідомили у мерії міста Валенсія.

У Валенсії розпочали експеримент із впровадження чотириденного робочого тижня

Іспанське місто Валенсія стане першим у світі, де випробують чотириденний робочий тиждень

"Валенсія стане першим містом у світі, яке проведе пілотний місячний проєкт з 32-годинного робочого тижня", – наголошується в пресрелізі.

Під час такого дослідження керівники іспанського міста хочуть проаналізувати як чотириденний робочий тиждень впливає на здоров'я жителів, їх благополуччя та настрій. Особливо, дослідники звернуть увагу і на такий аспект, як – економіка в місті: у сфері дозвілля, торгівлі та гостинності.

У цьому списку та екологія та навколишнє середовище.

Своєрідний експеримент триватиме до сьомого травня. За попередніми прогнозами, його результати владці міста Валенсія планують оприлюднити влітку.

Як писали "Коментарі", радикальний рух ісламізму "Талібан" заборонив афганським співробітницям Організації Об'єднаних Націй працювати на території Афганістану. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на DW. Представники ООН зустрілися з владою у Кабулі, щоб прояснити ситуацію.
Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що всупереч санкціям, понад 1400 компаній з ЄС та країн Великої сімки все ще працюють у Росії, згідно з дослідженням, проведеним Єльським університетом. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на Wilson Center.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, компанія OpenAI офіційно представила свою нову мовну модель штучного інтелекту GPT-4, який здатний сприймати інформацію не тільки текстом, але й візуально.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини