Головна Новини Суспільство робота і кар'єра У ДПСУ відреагували на жорстоке затримання чоловіка в Одесі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДПСУ відреагували на жорстоке затримання чоловіка в Одесі

Державні органи України пояснили силове затримання чоловіка в Одесі, якому нібито намагались вручити повістку працівники ТЦК.

9 липня 2023, 11:50 comments1777
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У мережу потрапило відео, де було вказано, що нібито кілька працівників ТЦК в Одесі жорстко затримують чоловіка на вулиці. Речник Державної Прикордонної служби Андрій Демченко відреагував на ситуацію та пояснив, що відбулось. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на українського журналіста Андрія Цаплієнка.

У ДПСУ відреагували на жорстоке затримання чоловіка в Одесі

Речник ДПСУ Андрій Демченко. Фото з відкритих джерел

Речник Державної Прикордонної служби Андрій Демченко роз’яснює, що відео, яке поширюється в соціальних мережах з нібито затриманням чоловіка для вручення повістки не відповідає дійсності, адже ситуація цього не стосується. За словами Демченка на відео не співробітники військкомату, а військовослужбовці ДПСУ.

Андрій Демченко пояснює, що водій автомобіля перебував на території прикордонного посту та конфліктував з військовими, окрім того, чоловік відмовився виконувати команди працівників прикордонної служби.

Затриманий спробував здійснити наїзд на військовослужбовця ДПСУ, після чого чоловіка схопили силовим способом та передали поліції.

Силове затримання чоловіка в Одесі можна переглянути нижче:

"Це не скасовує чисельні перевищення повноважень працівниками військкоматів в Одесі, про які повідомляли раніше", — вважає Андрій Цаплієнко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про п’яного майора ТЦК, який побив дружину військового ЗСУ. Офіцер завдав двох ударів жінці по голові, що засвідчили медпрацівники, які зняли побої. У Міноборони відреагували на скандальну ситуацію з працівником Територіального центру комплектування в Ужгороді.

Також "Коментарі" писав про перші наслідки для майора ТЦК, який побив дружину військового.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини