Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Скільки роботодавців готові підвищити зарплати співробітникам в 2021 році - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки роботодавців готові підвищити зарплати співробітникам в 2021 році - опитування

Залишити розмір зарплат без змін вирішує кожна п'ята компанія

24 грудня 2020, 13:39
Поділіться публікацією:

Аналітики провели дослідження і з'ясували, чи готові роботодавці підіймати зарплати своїм співробітникам у 2021 році. В ході опитування з'ясувалося, що чверть керівників компанії планують підвищувати заробітні плати підлеглим з нового року, при цьому кожна п'ята компанія вирішує залишити розмір окладу незмінним.

Скільки роботодавців готові підвищити зарплати співробітникам в 2021 році - опитування

ФОТО: З відкритих джерел

Більш того, 1,5% опитаних компаній збираються навпаки зменшувати розмір заробітних плат співробітників, а практично половина ще не визначилася з цим питанням. Повідомляється, що аналітики опитали понад 300 українських роботодавців. Опитування проходило на одному з найпопулярніших порталів з пошуку роботи.

Нагадаємо, що з 1 січня мінімальна зарплата в Україні виросте на 20% — до 6 тисяч гривень, а друге підвищення (до 6500 грн) до другого читання перенесли з 1 липня на 1 грудня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що менеджерам компанії "Нафтогаз" піднімуть зарплату, затвердивши фінансовий план державної компанії на наступний рік. Тепер члени правління будуть отримувати на 56% більше. Так вирішив Кабінет міністрів України. Згідно з розрахунками в документі, фінплан Нафтогазу затвердили з чистим прибутком в 11,489 млрд гривень. Держава повинна отримати від діяльності компанії, в якій є власником акцій, 58,113 млрд гривень.

Також ми розповідали про те, скільки насправді заробляють головні антикорупціонери країни. Видання "Коментарі" дізналося заробітні плати за листопад керівників антикорупційних відомств: Національного антикорупційного бюро України, Національного агенства з питань запобігання корупції та Вищого антикорупційного суду України.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини