Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Синоптик попередила українців про негоду в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик попередила українців про негоду в Україні

Наталка Діденко прогнозує сильні пориви вітру у низці областей

26 березня 2024, 22:40
Поділіться публікацією:

Завтра, в середу в нашій країні стане тепліше,  але  на території кількох  областей  прогнозується штормовий вітер. Про це попереджує відомий синоптик Наталка Діденко.

Синоптик попередила українців про негоду в Україні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

"Тепліша погода починає нарешті заходити в Україну! Вже завтра очікується вдень +10...+15 градусів", — написала вона.

Як продовжила  прогнозистка, завтра в українських регіонах  переважатиме антициклональний характер погоди. Й хоча Україна звідусіль  оточена дощовими циклонами та фронтами, антициклон Niklas не пропускатиме опади – на території  усіх областей  прогнозується переважно суха, навіть сонячна погода.

В столиці країни 26 березня  прогнозується суха й малохмарна погода. Найближчої ночі буде холодно, +1...+3 градуси, а в середу  вдень потеплішає до +10...+12 градусів.

Про те, що в українських регіонах  найближчими днями прогнозується потепління, говорить  й синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що деякі території України можуть піти під водуСпівробітниця  відділу метеопрогнозів Українського гідрометеорологічного центру Олена Палагнюк  повідомила, що глобальне потепління нікому не принесе  користі. Бо низинні прибережні території на  півдні України теж можуть піти під воду, це  майже один мільйон гектарів території.  

Синоптик продовжила, що 2023 рік перевершив всі рекорди, бо став найтеплішим, враховуючи  історію метеорологічних спостережень. Вона  продовжила, що, коли глобальна температура підвищиться на 2 °С, то зміна клімату стане невідворотною. При цьому, людям  потрібно сприймати зміну клімату, як стихійну біду  та адекватно на це реагувати. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини