Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Шукаю роботу: ТОП вакансій для жінок з високою зарплатою
commentss НОВИНИ Всі новини

Шукаю роботу: ТОП вакансій для жінок з високою зарплатою

Куди піти працювати, щоб отримувати зарплату від 30 тисяч гривень

20 березня 2024, 15:20
Поділіться публікацією:

Рівень заробітної плати в Україні поступово збільшується, незважаючи на воєнні дії. Згідно з даними, представленими в лютому 2024 року, роботодавці пропонують на 3% вище зарплату порівняно з початком року.

Шукаю роботу: ТОП вакансій для жінок з високою зарплатою

За даними Work.ua зафіксовано збільшення середньої зарплати на 500 гривень за останній місяць, досягнувши позначки 20 тисяч гривень по всій країні. Лідером за рівнем заробітної плати залишається Київська область, де середня зарплата становить 22 тисячі гривень.

Серед фахівців сил оборони України найвищі заробітні плати пропонуються різним категоріям, включаючи розвідників, гранатометників, пілотів дронів, снайперів та стрільців, яким пропонується понад 70 тисяч гривень. Серед цивільних професій високі доходи, як завжди, отримують "айтішники" та керівники у різних сферах. Однак є й інші категорії працівників, які заробляють вище за середнє.

Найбільші заробітні плати у лютому, згідно з дослідженням Work.ua, були у медіабаєрів (50 тисяч гривень), водіїв-міжнародників (45 тисяч гривень) та фахівців у галузі кераміки, рихтування та тонування (по 40 тисяч гривень).

Згідно з опублікованим списком середніх заробітних плат Державної служби зайнятості на 1 березня 2024 року, крім керівних посад та представників IT-галузі, високі заробітні плати пропонують також таким спеціалістам: монтажник-збирач алюмінієвих конструкцій (36 тисяч гривень), і касатор-водій (28) ,5 тисяч гривень), електромеханіка з підйомних установок (28,17 тисяч гривень), фарбник на текстильному виробництві (27 тисяч гривень), технолог на видавничо-поліграфічному виробництві (25 тисяч гривень).


ТОП вакансій для жінок із зарплатою понад 30 тисяч гривень

Шукаю роботу: ТОП вакансій для жінок з високою зарплатою - фото 2

Медіабайєр

Зарплата: в середньому 50 000 грн

Середня заробітна плата медіабайєра складає 50 тисяч гривень, проте на спеціалізованих сайтах пошуку роботи можна зустріти оголошення із ще вищими рівнями оплати – понад 150 тисяч гривень.

Медіабайєр – це фахівець у галузі цифрового маркетингу, який займається проведенням рекламних кампаній на онлайн-платформах. Його завдання полягає у покупці рекламного простору для розміщення оголошень замовника з урахуванням цільової аудиторії. Рівень заробітної плати медіабайєра залежить від його досвіду та навичок. Роботодавці також пропонують бонусну систему, яка залежить від прибутку компанії. Кандидату необхідно мати високі аналітичні навички, володіти англійською мовою, розбиратися в платформах (Google, Facebook та ін.), на яких здійснюватиметься робота, а також бути готовим до постійного навчання.


Менеджер з нерухомості

Заробітна плата: у середньому 40 000 грн

Менеджери, які займаються продажем чи орендою нерухомості, можуть очікувати заробити в середньому 40 тисяч гривень. Зазвичай в оголошеннях вказується заробітна плата, що включає відсоток прибутку, отриманого за укладені угоди.

Ріелторам чи спеціалістам з нерухомості доводиться працювати з базою об'єктів, підбирати відповідні варіанти для потенційних покупців чи орендарів, організовувати перегляди та вести переговори, а також консультувати клієнтів.

Агентства нерухомості готові розглядати кандидатів без досвіду та проводити для них спеціалізоване навчання.


Адміністратор соціальних мереж

Зарплата: від 24 000 до 30 000 гривень

В обов'язок адміністратора входитиме розміщення готової реклами на певних платформах та соціальних мережах, а також надання клієнтам консультацій з різних питань, пов'язаних з цією рекламою, включаючи ціни, місцезнаходження, параметри тощо. Консультація відбувається виключно в режимі чату.

Крім того, необхідно буде відстежувати активність у соціальних мережах, коментарі та відгуки, а також оперативно реагувати на них. Ще потрібно буде займатися з клієнтами через соціальні мережі, надавати консультації з різних питань, пов'язаних з рекламними акціями та продуктами компанії. Проводити аналіз ефективності рекламних кампаній у соціальних мережах та формування звітів про результати. Співпраця з іншими відділами компанії задля забезпечення узгодженості маркетингових стратегій та комунікації з клієнтами.

Ця вакансія надає чудову можливість для креативного та активного фахівця, який бажає зробити внесок у успіх компанії через ефективне використання соціальних мереж у маркетингових цілях.


Оператор чату

Зарплата: до 60 000 гривень

До обов'язків входитиме комунікація з клієнтами через месенджери та онлайн-чати компанії, листування з клієнтами, обробка та уточнення запитів, надання інформації про продукти або послуги компанії; надання консультацій з питань продукції, послуг, цін та інших аспектів, пов'язаних з діяльністю компанії; про оперативне вирішення проблем та питань клієнтів, забезпечення високого рівня сервісу. Також необхідно буде здійснювати стандарти обслуговування і процедури роботи з клієнтськими запитами.

Ця вакансія відмінно підходить для тих, хто має гарні комунікативні навички і готовий працювати в динамічному та багатозадачному середовищі. Компанія надає можливості для професійного розвитку та кар'єрного зростання.


Адміністратор сайту

Зарплата: 20 000 – 50 000 гривень

До обов'язків входитимуть: підтримка та апдейт веб-сайту компанії; робота з контентом, включаючи додавання нових матеріалів та оптимізацію існуючого; у взаємодію з розробниками для вирішення технічних питань; м оніторинг та аналіз ефективності веб-сайту. Також потрібно буде підтримувати та проводити апдейт веб-сайту компанії, забезпечувати його актуальність та функціональність.

Необхідно працювати з контентом, включаючи додавання нових матеріалів, оновлення інформації та оптимізацію існуючого контенту з урахуванням SEO. Взаємодія з розробниками для вирішення технічних питань та забезпечення надійної роботи сайту.

Моніторинг та аналіз ефективності сайту, використання аналітичних інструментів для оптимізації роботи та покращення користувальницького досвіду. Робота з внутрішніми системами керування контентом (CMS) та іншими інструментами керування сайтом.

Ця вакансія надає відмінну можливість для фахівців, які бажають принести користь компанії через ефективне управління її онлайн-присутністю і створення позитивного досвіду користувача.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини