Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Що потрібно зробити, перш ніж звільнитися з роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

Що потрібно зробити, перш ніж звільнитися з роботи

Подати заяву про звільнення може виявитися непростою справою, навіть під час руху в напрямку нової улюбленої роботи і посади. Кілька речей, які потрібно врахувати і зробити, перш ніж звільнитися з ненависної роботи.

23 жовтня 2020, 15:04
Поділіться публікацією:


Що потрібно зробити, перш ніж звільнитися з роботи

Фото: firestock.ru

Розрахуйте свою останню зарплату

Підрахуйте, скільки грошей ви отримаєте за невикористану частину відпустки і лікарняних днів. Знання цієї суми допоможе скласти бюджет на найближчий час. Обговоріть це питання з фінансовим консультантом своєї фірми, що допоможе вам уникнути головного болю в майбутньому.

Перенесіть необхідні документи зі своїх робочих пристроїв

Якщо на вашому робочому комп'ютері зберігаються будь-які особисті документи, відправте їх електронною поштою на домашню адресу або збережіть на ноутбуці, перш ніж йти з роботи. Зробіть те ж саме для необхідних вам в майбутньому контактів або корисних електронних таблиць. Завчасна організація цих даних гарантує, що ви не втратите їх при переході на нове місце роботи. Крім того, ваші останні два тижні можуть бути напруженими, тому буде мало часу, щоб ретельно проаналізувати, які документи вам потрібні. Після того, як скопіювали всі необхідні вам файли, простежте за тим, щоб ваша особиста інформація більше не була доступна на робочому комп'ютері.

Не спалюйте мости

Гарна ідея розлучитися в доброзичливому тоні — написати електронні листи з подякою своїм колегам, а також своєму босові. Піти, не закриваючи за собою двері, з витонченістю і вдячністю, навіть якщо ви цього не хочете — ознака зрілості, яка грає тільки на вашу користь. Не забудьте сказати спасибі за можливості й за все, що ця робота дала вашому життю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини