Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Росіяни знову влаштовують штурми: у ЗСУ назвали "гарячу" точку на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни знову влаштовують штурми: у ЗСУ назвали "гарячу" точку на фронті

На Лимансько-Куп'янському напрямку росіяни відновили свої штурмові дії

30 вересня 2023, 19:05
Поділіться публікацією:

На Лимансько-Куп'янському напрямку російські окупанти відновили свої штурми. Про це повідомив начальник прес-служби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

Росіяни знову влаштовують штурми: у ЗСУ назвали "гарячу" точку на фронті

ЗСУ відбивають усі штурми росіян (фото з відкритих джерел)

"На Лимансько-Куп'янському напрямку противник відновив свої штурмові дії. За минулу добу вже двічі намагався пробити нашу оборону, але безуспішно, зазнав великих втрат і відійшов, відмовився від своїх наступальних дій. А ще ворог продовжує інтенсивно застосовувати свою авіацію – 16 авіаударів завдав по позиціях наших захисників на цьому напрямку. Також інтенсивні обстріли  продовжує здійснювати по позиціях ЗСУ", – розповів він.

За його словами, росіяни 564 рази  обстріляли позиції ЗСУ з різного озброєння, зокрема, ствольних артилерійських систем і реактивних. Також окупанти використовують танки, міномети, АГС, протитанкові комплекси, стрілецьку зброю. А ще противник три рази вдарив по позиціях Сил оборони дронами FPV.

"Але і ми завдавали ударів по їх складах з боєприпасами і паливно-мастильними матеріалами. Знищили одну гармату "Мста-Б" і одну Д-30 і 3 автомобілі", — зазначив спікер.

Євлаш повідомив, що активно працюють наші системи РЕБ і ЗРК, які знищують спостережні та дрони-камікадзе.

"Вдалося знищити 2 БПЛА типу "Зала" і "Орлан" і ще знищено ряд дронів-камікадзе типу FPV", — додав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни перекидають до Криму катери сухопутним шляхомРосійські загарбники через страх перед морськими дронами перекидають бойові катери сухопутними шляхами. Про це повідомляє військовий рух українців та кримських татар "АТЕШ". Як пише "АТЕШ", невдовзі у Чорному морі навряд чи залишиться безпечне місце для російських терористів.          



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини