Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Путін ледь не потрапив під атаку дронів: стали відомі подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін ледь не потрапив під атаку дронів: стали відомі подробиці

До можливої атаки на резиденцію Путіна російська влада почала готуватися ще взимку

31 травня 2023, 17:57
Поділіться публікацією:

Російська ППО збила безпілотники під час атаки дронів на Москву  всього в 10 км від резиденції російського президента Володимира Путіна. Про це повідомляє російське видання The Moscow Times.

Путін ледь не потрапив під атаку дронів: стали відомі подробиці

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

За інформацією ЗМІ, під час атаки дронів на російську столицю Путін із дуже високою часткою ймовірності був у "Ново-Огарьово".

Анонімне джерело The Moscow Times розповіло журналістам, що вранці служба безпеки підняла Путіна через повітряну загрозу.

А дрони, які атакували західні райони Московської області били збиті в селах Ромашково і Роздори. Про це пізніше повідомив депутат Держдуми Олександр Хінштейн.

З опублікованого ним списку збитих цілей можна зробити висновок, що системи ППО збили безпілотники, коли ті були близько 10 км до резиденції Путіна.

Також варто зазначити, що до ймовірної атаки на резиденції Путіна російська влада почала готуватися ще взимку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Москві на даху будівлі Міноборони Росії встановили ППО. У столиці Росії на дахах адміністративних будівель почали встановлювати самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1", що застосовують для протиповітряної оборони. На опублікованих кадрах можна побачити, що серед адмінбудівель є також приміщення Міністерства оборони Російської Федерації. На інших роликах видно, що  військові за допомогою крана затягують на дах російську техніку. Ймовірно мова йде про ЗРПК  "Панцир-С1". 

Відомо, що приміщення, де знаходиться Міністерство оборони Росії, знаходиться приблизно за 2 км від Кремля. Відомо, що Панцир-С1" — це мобільний зенітний ракетно-гарматний комплекс виробництва Росії. ЗРПК був прийнятий на озброєння ЗС РФ 6 листопада 2012 року.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини