Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Перелік офісних предметів із полчищами бактерій: найбрудніший з них – на кожному робочому столі
commentss НОВИНИ Всі новини

Перелік офісних предметів із полчищами бактерій: найбрудніший з них – на кожному робочому столі

Одна з американських компаній вирішила провести масштабне дослідження, щоб з'ясувати, який з офісних предметів містить найбільше бактерій.

24 січня 2022, 10:20
Поділіться публікацією:

Фахівці визначи предмет, на якому найбільше виявлено бактерії. Багато хто вже здогадався, що йдеться про комп'ютерну мишу. Тому краще мати при собі антибактеріальні серветки для щоденного користування, якими і обробляти свою мишу. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у статті "Dailymail".

Перелік офісних предметів із полчищами бактерій: найбрудніший з них – на кожному робочому столі

Робочий стіл. Фото: з відкритих джерел

Одна з американських компаній вирішила провести масштабне дослідження, щоб з'ясувати, який з офісних предметів містить найбільше бактерій. До уваги бралися не лише ті предмети, на яких є бактерії, а й ті, на яких помічені дріжджі, віруси та цвілі.

У результаті, на першому місці в умовному антирейтингу найбрудніших предметів опинилася комп'ютерна миша. Для багатьох дивно почути, але на цьому на цьому офісному предметі в 11 разів більше колонієутворюючих частинок, ніж на кришці унітазу.

Далі, що цікаво, в антирейтингу йдуть офісні кухні та побутова техніка, розташована на них. Багато бактерій є на холодильнику, а також на чайнику. На цих предметах, крім бактерій, було зафіксовано цвіль, дріжджі.

Далі серед офісних предметів з найбільшою кількістю бактерій виявився флакон з рідиною, що дезінфікує. Після того, як почалася пандемія, практично в кожному офісі з'явилися такі флакони, яким користуються, як самі працівники, так і відвідувачі.

Фахівці радять працівникам офісів найбільшу увагу звернути на дезінфекцію комп'ютерної миші. Для цього потрібно запастись антибактеріальними серветками, якими щодня протирати свій робочий інструмент. Також фахівці радять працівників офісів миті руки з милом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вчені в Арктиці знайшли бактерії, здатні переробляти нафту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини