Головна Новини Суспільство робота і кар'єра П'ять країн, де можна отримати громадянство за п'ять років: які умови
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять країн, де можна отримати громадянство за п'ять років: які умови

П'ять кроків до нового паспорта: куди податися за громадянством

23 травня 2024, 13:00 comments3926
Поділіться публікацією:

У сучасному світі можливість швидко отримати громадянство приваблює багатьох, хто переїхав за кордон із різних причин — від особистих до професійних. У цьому огляді ми розглянемо п'ять країн, де можна отримати паспорт лише за п'ять років, виходячи з офіційних імміграційних політик.

П'ять країн, де можна отримати громадянство за п'ять років: які умови

Які країни надають швидке громадянство

1. Канада

Канада є однією з найпривабливіших країн для мігрантів завдяки своїй відкритій імміграційній політиці та високому рівню життя. Щоб мати право на отримання громадянства, необхідно прожити в країні як мінімум чотири з останніх п'яти років із статусом постійного резидента. Крім того, кандидати повинні довести знання англійської чи французької мови та мати гарну репутацію.

2. Австралія

Австралія вимагає від кандидатів провести щонайменше чотири роки у статусі постійного мешканця, перш ніж подавати заяву на громадянство. Проте мінімум один із цих років має бути безперервним перебуванням у країні перед поданням заяви. Австралія також вимагає підтвердження знання англійської мови та дотримання законів країни.

3. Португалія

Португалія пропонує одну з найкоротших програм натуралізації у Європі. Претенденти можуть подати на громадянство після п'яти років легального перебування у країні. Важливими умовами є доказ фінансової стабільності та базове знання португальської мови.

4. Швеція

У Швеції можна подати на громадянство після п'яти років проживання у країні. Ця скандинавська нація відома своїм прогресивним підходом до іммігрантів та високими стандартами життя. Для отримання громадянства необхідно підтвердити знання шведської мови та культури.

5. Нова Зеландія

Здобуття громадянства в Новій Зеландії вимагає п'яти років проживання у статусі постійного резидента. Протягом цього періоду заявники повинні провести в країні щонайменше 1,350 днів, щоб мати право на натуралізацію. Серед інших вимог – підтвердження знання англійської мови та відсутність судимостей.

Ці країни пропонують відносно швидкі та доступні шляхи громадянства, роблячи їх привабливими опціями для тих, хто шукає нові можливості за кордоном. Кожна з цих країн вимагає від заявників підтвердження своїх мовних навичок та дотримання законів, що є стандартною практикою у процесі натуралізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини