Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Орбан не зміг приховати свого шоку через заяву Столтенберга про членство України в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан не зміг приховати свого шоку через заяву Столтенберга про членство України в НАТО

Віктор Орбан давно відомий своєю антиукраїнською позицією

21 квітня 2023, 16:20 comments1559
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан обурився заявою генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга про те, що Україна в майбутньому стане членом Альянсу, адже з цього питання є згода всіх країн-членів альянсу.

Орбан не зміг приховати свого шоку через заяву Столтенберга про членство України в НАТО

Віктор Орбан. Фото: з відкритих джерел

У Twitter глава угорського уряду розповсюдив публікацію Politico, де цитуються слова Столтенберга на брифінгу у Києві: "Законне місце України – у євроатлантичній сім'ї. Законне місце України – у НАТО. І згодом наша підтримка допоможе зробити це можливим".

На ці слова Орбан відреагував коротко, але дуже емоційно, написавши: "Що?!"

Нагадаємо, у четвер, 20 квітня, відбувся неанонсований візит генсека НАТО Єнса Столтенберга до України. Це перший його приїзд до нашої країни з початку широкомасштабного російського вторгнення. Президент Володимир Зеленський під час переговорів із головою Північноатлантичного Альянсу порушив питання необхідності прискорення військової допомоги Україні, а також гарантій безпеки нашій країні на шляху до НАТО. У свою чергу, у Кремлі заявили, що недопущення вступу України до НАТО, як і раніше, залишається однією з цілей так званої "спецоперації". Чому Столтенберг саме зараз відвідав Україну ? Чи можливі якісь кардинальні зміни під час російсько-української війни після цього візиту? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — Столтенберг розповів, яке рішення ухвалили країни НАТО щодо членства України в альянсі.

Орбан не зміг приховати свого шоку через заяву Столтенберга про членство України в НАТО - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

имя

22 квітня 2023, 06:50

хйу через плешо!


Новини