Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Не залишила шансів конкурентам: дівчина знайшла оригінальний спосіб отримати роботу своєї мрії
commentss НОВИНИ Всі новини

Не залишила шансів конкурентам: дівчина знайшла оригінальний спосіб отримати роботу своєї мрії

При великому бажанні можна знайти спосіб, щоб виділити себе серед інших

5 жовтня 2020, 16:54
Поділіться публікацією:

Жінка з Великобританії дуже хотіла отримати посаду графічного дизайнера в одній відомій компанії. Але вона розуміла, що на таку вакансію буде подавати резюме багато людей, тому вирішила яскраво заявити про себе. Про це пише видання apostrophe.

Не залишила шансів конкурентам: дівчина знайшла оригінальний спосіб отримати роботу своєї мрії

Дівчина знайшла оригінальний спосіб отримати роботу своєї мрії. Фото: pixabay

Претендентка замість того, щоб відправити звичайне резюме, вирішила не обмежуватися тільки цим. Вона відправила своєму майбутньому роботодавцю величезний банер зі своєю фотографією, на якому була зображена в повний зріст. На знімку жінка сидить за порожнім столом нібито в їхньому офісі. Вона була впевнена в тому, що це наочно покаже роботодавцю, як вона буде виглядати разом з іншими співробітниками офісу.

Не залишила шансів конкурентам: дівчина знайшла оригінальний спосіб отримати роботу своєї мрії - фото 2

Але на цьому сюрпризи не закінчилися: на картонній коробці, в якій був банер, жінка залишила оригінальний напис — "Витягніть мене в офіс!".

Не залишила шансів конкурентам: дівчина знайшла оригінальний спосіб отримати роботу своєї мрії - фото 3

Роботодавці, звичайно ж, не могли не оцінити такого креативного вчинку. Вони подзвонили жінці і запросили її пройти співбесіду. Також вони додали, що за всю історію прийому співробітників на роботу, цей випадок вони запам'ятають на все життя.

"Вона прислала нам банер, щоб ми могли візуалізувати роботу з нею. І я щаслива оголосити, що ми запропонували їй роботу", — розповіла креативний директор компанії.

Також видання "Коментарі" розповість, помстився через 17 років: банк відмовив молодому хлопцю в кредиті і пошкодував про це.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини