Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Лондонська преса висвітлює розслідування про зв’язки Андрія Шевченка з проросійськими політиками
commentss НОВИНИ Всі новини

Лондонська преса висвітлює розслідування про зв’язки Андрія Шевченка з проросійськими політиками

Англійська преса пише про зв’язки Шевченка з проросійськими політиками. За зібраними матеріалами було опубліковано відео-розслідування.

6 січня 2023, 15:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Англійське видання London Post опублікувало матеріал за мотивами відео-розслідування про факти з біографії колишнього українського футболіста Андрія Шевченка. Так видання наводить саме розслідування під назвою "Sensational investigation about Andriy Shevchenko part 1", яке набрало вже майже 1 мільйон переглядів.

Лондонська преса висвітлює розслідування про зв’язки Андрія Шевченка з проросійськими політиками

Шевченко та російський олігарх Абрамович. Фото з відкритих джерел

London Post зазначає, що поява цього розслідування співпала з нещодавньою хвилею критики Андрія Шевченка за спільні знімки з президентом ФІФА Джанні Інфантіно.

"Останній відмовив президенту Україні Володимиру Зеленському у виступі перед фіналом ЧС-2022. Але попри цей факт, Шевченко фотографувався та обіймався з Інфантіно в Катарі", — йдеться у статті.

У розслідуванні та статті London Post вказується, що Шевченко має зв’язки з такими "друзями Путіна" як колишній прем’єр Італії Сільвіо Берлусконі, російський олігарх Роман Абрамович та розшукуваний Інтерполом російський кримінальний авторитет Тохтахунов, відомий під прізвиськом "Тайванчик".

Шевченку, серед іншого, пригадали виведені в офшори 15 млн євро, політичну підтримку колишнього президента України Віктора Януковича та його соратниці Наталії Королевської, а також надвисокі гонорари "за сумнівну тренерську роботу з українською збірною".

"А чи справді тоді Шева такий святий, як себе намагається представити? А якщо ні, то хто йому дав право, саме йому, клеймити членів ОПЗЖ, що увійшли до Національного олімпійського комітету (НОК)? Він же сам виходить, що є не меншим "регіоналом", — сказано в статті.

Крім того, у матеріалі йдеться про те, що Шевченко окрім як в Україні ніде більше не може знайти собі тренерську роботу. І саме в Україні він отримував за неї рекордні 2,5 млн євро на рік.

  

Нагадаємо, раніше Андрій Шевченко відмовився працювати віцепрезидентом Національного олімпійського комітету, бо серед його членів були такі представники проросійської партії ОПЗЖ як Григорій Суркіс та Нестор Шуфрич. Обох після заяви Шеви із Комітету виключили. 

Також нагадаємо,  днями стало відомо, що польська збірна з футболу вже не хоче бачити Андрія Шевченка своїм головним тренером, хоч ще минулого року така перспектива широко обговорювалася. Серед причин відмови підписувати контракт з Шевченком називали, до речі, як раз його дружні стосунки з Романом Абрамовичем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини