Головна Новини Суспільство робота і кар'єра 29-річна кішка Міллі може стати найстарішою у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

29-річна кішка Міллі може стати найстарішою у світі

Секрет довголіття 29-річної кішки Міллі: ласощі, тунець та кохання

4 червня 2024, 13:00
Поділіться публікацією:

69-річний Леслі Грінхоф із графства Чешир, Великобританія, впевнений, що його кішка Міллі – найстаріша у світі. За словами чоловіка, пухнаста улюблениця народилася далекого 1995 року.

29-річна кішка Міллі може стати найстарішою у світі

Чоловік показав свою найстарішу у світі кішку

Міллі раніше належала покійній дружині Леслі, яка купила кішку, коли їй було лише три місяці. На жаль, Паула померла у квітні 2020 року від ускладнень, викликаних COVID-19, і з того часу Грінхоф піклується про Міллі сам.

Незважаючи на похилий вік, Міллі ніколи не відвідувала ветеринара і харчується змішаною дієтою, що складається в основному з курки та котячого корму. Однак, Леслі впевнений, що секрет довголіття його вихованці криється не тільки в цьому. Міллі завжди отримувала багато ласощів, обожнює тунець та креветки.

29-річна кішка Міллі може стати найстарішою у світі - фото 2

  "Міллі — жвава дівчинка. Все ще може підстрибувати, але трохи повільніше, ніж раніше. Люди не можуть повірити, що їй 29! У неї немає жодних серйозних проблем зі здоров'ям, крім часткової втрати слуху. До того ж Міллі не турбують інші коти, це також допомогло їй прожити довге та спокійне життя", — упевнений Грінхоф.

Грінхоф, пенсіонер-комірник, має намір подати заявку на реєстрацію Міллі до Книги рекордів Гіннеса.

"Я хочу поїхати, щоб зафіксувати рекорд на згадку про мою покійну дружину, але боюся, що Міллі не перенесе подорож. Паула любила її, і всі повинні знати, що вона чудова кішка", — додав господар.

Варто зазначити, що зараз титул найстарішої кішки у світі належить 28-річній Флоссі з Великобританії, яка народилася 29 грудня 1995 року.

Нагадаємо, що кішки є одними з найулюбленіших домашніх вихованців, і щороку породи кішок набувають популярності з різних причин – від унікального зовнішнього вигляду до характеру. Ось докладний огляд найпопулярніших порід кішок , які обирають жителі України у 2024 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини