Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Кремль відповів на пропозицію Ердогана про мирні переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відповів на пропозицію Ердогана про мирні переговори

Лавров озвучив відповідь Росії про мирні переговори між Україною.

18 січня 2023, 16:00 comments8622
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

16 січня президент Туреччини Реджеп Ердоган провів телефонну розмову з російським диктатором Володимиром Путіним. Турецький лідер запропонував свою пропозицію стати посередником для мирних переговорів між Україною та Росією. Через кілька днів у Кремлі відповіли на ідею Ердогана. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на портал Nexta.

Кремль відповів на пропозицію Ердогана про мирні переговори

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Турецький лідер продовжує бути посередником між Україною та російським терористичним режимом. У нещодавньому дзвінку Ердоган вкотре запропонував Путіну розпочати мирні переговори з українською владою. Після кількох днів очікувань голова міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров відповів на пропозицію президента Туреччини.

Заява російського політика свідчить, що Росія не готова розпочинати мирні переговори.

"Про переговори із Зеленським не може бути й мови", – відповів Сергій Лавров.

Окрім пропозиції про мирні переговори президенти обох країн також обговорили питання зернового коридору та проблеми з обміном полоненими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сергій Лавров провів пресконференцію на який підбив дипломатичні підсумки Росії за 2022 рік. Під час своєї промови очільник МЗС Росії сказав про цілі РФ у війні в Україні та запевнив, що його країна не припиняла відносин з розвідкою США.

Також "Коментарі" писали про ультиматум від Реджепа Ердогана стосовно вступу Фінляндії та Швеції до НАТО. Туреччина та Угорщина, дві країни з військового альянсу, які ще не дали згоду на вступ скандинавських країн до НАТО.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини