Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Кому роботодавці готові платити багато: перелік високооплачуваних вакансій
commentss НОВИНИ Всі новини

Кому роботодавці готові платити багато: перелік високооплачуваних вакансій

Найбільшу зарплату в Україні готові запропонувати інформаційному директору

25 листопада 2021, 10:42
Поділіться публікацією:

Серед актуальних сьогодні даних кадрових порталів в Україні роботодавці найбільшу зарплату готові запропонувати інформаційному директору. На цій посаді можна заробити майже 100 тисяч гривень. На другій позиції з фінансової винагороди прогнозовано розмістилися IT-фахівці. Їхня праця, як завжди високо оцінюється роботодавцями. Як передає видання "Коментарі", про це пише сайт "Обозреватель".

Кому роботодавці готові платити багато: перелік високооплачуваних вакансій

Робота. Фото з відкритих джерел

Високу зарплатню готові платити не всім. Сьогодні середня зарплата в Україні становить 14,8 тис. гривень. Важливим є також той момент, що, працюючи на одній і тій же посаді, людина в столиці зароблятиме на порядок вище, ніж у якомусь іншому регіоні.

У переліку найоплачуваніших вакансій виявилася професія програміста. Людина, яка знається на програмному забезпеченні та комп'ютерах може отримувати до 65 тисяч гривень на місяць. А якщо працевлаштуватися у Києві, то можна отримувати і 80 тисяч на місяць.

Також набирає популярності нова професія – медіабайєр. Фахівці, які закуповують майданчики та розміщують рекламу у медіа. Вони можуть отримувати 45 тисяч гривень на місяць. Знову ж таки, у Києві вони можуть заробляти понад 50 тисяч.

Також серед високооплачуваних вакансія національного менеджера. Ця професія включає в себе управління роботою міжнародної компанії в Україні. Зарплата може сягати 40 тисяч гривень. Дещо менше може заробляти директор з маркетингу, топ-менеджер. Він може отримувати трохи більше ніж 37 тисяч грн.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Анна Скороход розповіла про дві зарплати нардепів у доларах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини