Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Командири на передовій починають саботувати накази про наступ: про що пишуть американські ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Командири на передовій починають саботувати накази про наступ: про що пишуть американські ЗМІ

"Деякі" командири на передовій почали саботувати накази про наступ, повідомив один із співрозмовників Time.

30 жовтня 2023, 18:15 comments12603
Поділіться публікацією:

Ще до зими нібито слід чекати на "серйозні" зміни у військовій стратегії України, розповіли помічники українського президента та верховного головнокомандувача Володимира Зеленського. Про  йдеться в матеріалі журналу Time.

Командири на передовій починають саботувати накази про наступ: про що пишуть американські ЗМІ

Контрнаступ ЗСУ (фото з відкритих джерел)

Автор матеріалу не називає імен цих "помічників".

"З їх слів, необхідно буде звільнити щонайменше одного міністра, а також старшого генерала, який відповідає за контрнаступ, щоб забезпечити відповідальність за повільний прогрес України на фронті", — йдеться в матеріалі.

Також один із "близьких помічників" розповів американському журналісту що "ми не рухаємося вперед". Бо, за словами співрозмовника, "деякі" командири на передовій почали саботувати накази про наступ, навіть, коли вони надходять безпосередньо з Офісу президента.

"Вони просто хочуть сидіти в окопах і тримати оборону. Але таким чином ми не зможемо виграти війну", — сказав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що буде з допомогою УкраїніБитва за пакет допомоги (передусім Україні), який ще 20 жовтня запросив у Конгресу президент США Джо Байден (близько 106 млрд доларів, де для нашої країни передбачено 61,4 млрд, для Ізраїлю – 14,3 млрд) триває. Новообраний спікер Палати представників республіканець (трампістського крила) Майк Джонсон заявив, що запит на фінансування України та Ізраїлю має бути розділений.

Екс-дипломат, політичний експерт, заступник командира роти добровольчого формування Бориспільської місцевої територіальної громади №1 Вадим Трюхан вважає, що є два варіанти подальшого розвитку подій у Конгресі. Перший – досягнення домовленостей між республіканцями та демократами щодо графіка прийняття законопроектів (спільних чи роздільних) щодо підтримки Ізраїлю та України. У тому числі за сумами, які мають намір виділити. Тоді особливих проблем не буде, хіба що деякі затримки (тиждень-два), вважає експерт. Другий варіант – домовленостей досягти не вдасться. І тоді можливі проблеми для всіх.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 жовтня 2023, 19:21

То ось хто винен! Не розкрадання країни заважає, а окремі недоліки. Тепер корумповані знайдуть на кого провину покласти. От хитрі юдеї! Ніколи і ніде в світі не брали відповідальність на себе, завжди інших винили після того, як розкрадуть.


Новини