Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Камерон Діас розповіла про головні труднощі в роботі голлівудських зірок
commentss НОВИНИ Всі новини

Камерон Діас розповіла про головні труднощі в роботі голлівудських зірок

Знаменита голлівудська актриса зізналася, що відхід з професії приніс їй душевний спокій

6 серпня 2020, 19:54
Поділіться публікацією:

Популярна актриса Голлівуду Камерон Діас, яка шість років тому припинила зніматися в кіно, зізналася, що відхід з професії став для неї доленосним рішенням. Про це повідомляє видання USA Today .

Камерон Діас розповіла про головні труднощі в роботі голлівудських зірок

Так, за словами знаменитості, життя голлівудських акторів не належить їм самим, а суспільство постійно оказівает тиск, завищує очікування і вимоги до популярному артисту.

"Ваше життя вам не належить, коли ви знаменитість. Коли ти знімаєшся у фільмі, ти повністю належиш іншим. Ти на зйомках по 12 годин на добу, місяцями безперервно. У тебе немає часу ні на що інше. І я зрозуміла, що буквально передала частину свого життя іншим людям. Але я повинна була повернути власне життя в свої руки ", — вказала Діас.

Також вона додала, що всі актори піддаються делікатному відношенню з усіх боків, коли люди намагаються догодити і сподобатися. В результаті знаменитості стають немов інфантильні діти, не здатні подбати про себе в побуті.

"Коли тебе постійно задобрюють, ти втрачаєш вправність, навички для звичайного життя. Я доросла людина і багато з чим можу впоратися сама. Я відчуваю дискомфорт, коли про мене постійно піклуються сторонні люди", — зазначила зірка "Ангелів Чарлі" і "Банди Нью- Йорка ".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дженніфер Еністон зізналася, що хотіла покинути проект "Друзі", оскільки боялася набриднути глядачам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини