Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Ілон Маск збирається ввести в Twitter платні відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Ілон Маск збирається ввести в Twitter платні відео

Ідея зараз перебуває на стадії розробки, оскільки подібне нововведення має високі ризики.

3 листопада 2022, 17:56
Поділіться публікацією:

Відомий американський підприємець, інженер і мільярдер Ілон Маск після придбання Twitter зайнявся просуванням своїх особистих нововведень.

Ілон Маск збирається ввести в Twitter платні відео

Ілон Маск збирається ввести в Twitter платні відео

Спочатку повідомлялося, що Маск збирається зробити платним отримання спеціального значка — синьої галочки верифікації в соціальній мережі, що дозволить кожному бажаючому отримати подібний "привілей".

Після цього була заява про те, що Маск хоче ввести в Twitter платні відео, які зможе розміщувати кожен з користувачів платформи. Суть ідеї полягає в тому, що автор розміщеного ролика зможе стягувати з людей плату за перегляд цього контенту. Компанія Twitter, у свою чергу, отримуватиме частину виручки.

Дане нововведення фахівці компанії вважали за досить ризиковане і саме тому було вирішено провести внутрішню перевірку. За результатами дослідження і буде вирішено, чи з'явиться в Twitter функція платних відео.

Варто зазначити, що цю ідею користувачі платформи зустріли прохолодно.

Нагадаємо, Ілон Маск придбав Twitter на минулому тижні. Попередня вартість угоди склала 44 мільярди долар США. Ставши керівником компанії Маск практично відразу ж розпустила раду директорів, а також заявив про намір звільнити половину співробітників (їх у компанії налічується 7500 осіб).

Також Ілон Маск згадував про те, що він збирається повернути доступ до платформи для довічно "забанених" акаунтів, проте жодних офіційних підтверджень із цього приводу не було опубліковано.

Читайте також:

- На аукціоні продадуть унікальний зліпок руки принцеси Діани

- Відомий український гурт Kalush Orchestra побували в гостях у Арнольда Шварценеггера (ФОТО)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини