Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Гороскоп на 2021 рік: який знак зодіаку отримає багатство
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на 2021 рік: який знак зодіаку отримає багатство

Треба просто подивитися, хто в який проміжок часу народився

30 грудня 2020, 13:25 comments1775
Поділіться публікацією:

Астрологиня Рената Раєвська розповіла про дати народження тих людей, які зможуть добре заробити у 2021 році. Саме вони найбільш сприятливо відчують вплив поєднання Юпітера і Сатурна, яке відбулося 21 грудня 2020.

Гороскоп на 2021 рік: який знак зодіаку отримає багатство

З'єднання Юпітера (гроші) і Сатурна (великі гроші) — це важлива подія не тільки світової економіки. Карман кожного жителя нашої планети відчує цей союз. Як відомо, ми вступили в Еру Водолія. А ось коли відбувається інгресії цих двох планет в один знак (Водолій), життя починає кардинально змінюватися. Те кожен це відчує на собі. Мені вдалося зібрати дати тих, хто особливо і серйозно на собі відчує це з'єднання.

Отже, ті, хто зможе добре заробити влившись в фінансові потоки наступному році представлені в каруселі. Якщо ви знайшли свою дату — вам пощастило. Якщо немає — це привід задуматися, чому.

Гороскоп на 2021 рік: який знак зодіаку отримає багатство - фото 2

"До речі, якщо є дата народження вашого партнера по бізнесу, то створіть з ним якомога більше проектів. Якщо є начальство — після Нового року негайно біжіть просити підвищення і прибавку до зарплати. Завдяки таким фінансовим надбавкам і радощам вам вдасться домогтися чого завгодно", — каже астролог.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Пенсійному фонді розповіли, хто може отримати надбавку у 20% до пенсії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини