Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Глава Державної архівної служби отримав лист із Росії: «як не матюкатися?»
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Державної архівної служби отримав лист із Росії: «як не матюкатися?»

26 січня 2023, 23:12 comments4186
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 26 січня, голова Державної архівної служби України Анатолій Хромов повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook про те, що йому надійшов запит на отримання інформації від громадянина Росії. У своєму повідомленні росіянин, чия електронна пошта та ім'я були приховані чиновником, просить відомство уточнити, яким чином отримувати інформацію з архіву щодо таких областей, як Запорізька, Херсонська, Донецька та Луганська, які, за його словами, вже офіційно є частиною Росії.

Глава Державної архівної служби отримав лист із Росії: «як не матюкатися?»

Анатолій Хромов

 

Хромов не уточнив, проте судячи з усього, повідомлення надійшло не в "особисті повідомлення" чиновнику, а на електронну пошту відомства, яке він очолює. "Як тут не матюкатися", — прокоментував свій пост Анатолій Хромов.

 

Також із листа стає ясно, що автором повідомлення був мешканець Новосибірська. З огляду на його інтерес до архівних даних можна припустити, що він історик, краєзнавець чи чиновник.

 Глава Державної архівної служби отримав лист із Росії: «як не матюкатися?» - фото 2

"Доброго дня. Мене звуть (ред. – приховано). Я пишу з Новосибірська. З недавнього часу, як відомо, Луганська, Донецька, Запорізька та Херсонська область ставляться до територій РФ. Уточніть, як можна буде надсилати запити на отримання актових записів ( шлюби, свідоцтво про народження і так далі) щодо цих областей.

 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що думка українців щодо поляків суттєво змінилася після вторгнення Росії до України. Нещодавнє опитування польської компанії показало, що понад 90% українців позитивно ставляться до громадян Польщі, що пов'язано з величезною допомогою біженцям з України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Facebook
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини