Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Держмитслужба виявила контрабандні цигарки виробництва Винниківської фабрики та Юнайтед Табако
commentss НОВИНИ Всі новини

Держмитслужба виявила контрабандні цигарки виробництва Винниківської фабрики та Юнайтед Табако

На залізничній станції "Ізов" у вагонах митники знайшли контрабандні цигарки

18 червня 2024, 22:04
Поділіться публікацією:

Тисячі пачок контрабандних сигарет Compliment, Винниківської тютюнової фабрики, та Marshal, фабрики Юнайтед Табако, вчергове затримані Державною митною службою

 Держмитслужба виявила контрабандні цигарки виробництва Винниківської фабрики та Юнайтед Табако

Державна митна служба України (фото з відкритих джерел)

На залізничній станції "Ізов" митники виявили у різних потягах тисячі прихованих від митного контролю пачок цигарок Marshal та Compliment без марок акцизного податку, про це повідомляє сайт Державної митної служби.

Як зазначається, контрабанду сховали серед тонн залізної руди, що прямувала до Польщі у складі єдиного вантажу від відправника з Кривого Рогу. Загалом виявлено 500 блоків або 5 тисяч пачок цигарок.

"Повідомлення про правопорушення, що містять ознаки злочину, скеровано до правоохоронців з попередньою кваліфікацією — ст. 204 Кримінального Кодексу України (незаконне транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Наразі приймається рішення щодо відкриття кримінального провадження", — йдеться в повідомленні.

Як відомо, виробником сигарет бренду Compliment є Винниківська тютюнова фабрика. А сигарети під торговою маркою Marshal випускає фабрика Юнайтед Табако, яка була закрита ще у 2022 році, але відновила свою діяльність.

Цю новину вже прокоментували українські урядовці та журналісти. Так, відомий журналіст-розслідувач Євген Плінський заявив: "Пишуть що на кордоні знову їх Compliment в промислових масштабах затримали. Вітчизняний виробник контрабанди ви, а не платники податків".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини